Molim pomoc doktora i objasnjenje

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
konanbgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 11:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Molim pomoc doktora i objasnjenje

Post od konanbgd »

cao narode jedno pitanje za vas ja sam se vise puta javljao i opet cu dok mi neko neda pravi odgovor.imam pitanje . imam problema sa povremenim preskakanjem srca koje osecam u predelu dijafragme .cudan osecaj nelagodnosti ja bar tako ga dozivljavam.i naravno krene strah .imam utisak da sa srcem nesto nije uredu.to je neki vid treperenja .To osecam dugi niz god recimo od 98-me tada je bilo svaki dan sad vec slabije ali se desava.U zadnjih tri meseca nisam nijednom osetijo a sad ovih dana opet po starom .Zamoljavam vas da pogledate o cemu je rec i da mi pomognete.Ja sam obicne pretrage uradio kod lekara nisu nista konstatovali.P da cujem vas sta mislite jer mi to uliva puno strahova i nesigurnosti.inace imam 33 god a sve je pocelo kada sam imao nekih 25 god.
trenutni strah
konanbgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 11:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Molim pomoc doktora i objasnjenje

Post od konanbgd »

konanbgd napisao:cao narode jedno pitanje za vas ja sam se vise puta javljao i opet cu dok mi neko neda pravi odgovor.imam pitanje . imam problema sa povremenim preskakanjem srca koje osecam u predelu dijafragme .cudan osecaj nelagodnosti ja bar tako ga dozivljavam.i naravno krene strah .imam utisak da sa srcem nesto nije uredu.to je neki vid treperenja PONEKAD SE JAVLJA I NEKA KNEDLA U GRLU.To osecam dugi niz god recimo od 98-me tada je bilo svaki dan sad vec slabije ali se desava.U zadnjih tri meseca nisam nijednom osetijo a sad ovih dana opet po starom .Zamoljavam vas da pogledate o cemu je rec i da mi pomognete.Ja sam obicne pretrage uradio kod lekara nisu nista konstatovali.P da cujem vas sta mislite jer mi to uliva puno strahova i nesigurnosti.inace imam 33 god a sve je pocelo kada sam imao nekih 25 god.
trenutni strah
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Ima jako mnogo tema sa sličnim sadržajem.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori