Sindrom slepe vijuge (Blind loop syndrom)?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Nenac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 1:18 pm

Sindrom slepe vijuge (Blind loop syndrom)?

Post od Nenac »

Imam 21 godinu. Vec mesecima me muci zujanje u usima , doktori su proveravali pritisak tamo vamo nista nema veze sa tim, jednostavno su rekli da je to tinitus i da ce mozda samo proci ili sta vec. Medjutim , bas danas primetim da mi je stolica retka ali jako kako da kazem masna i lepljiva kao guma neka a rijetka, kako da se izrazim...Ja ponekad imam proliv i to sve ali sam mislio da je normalno ali danas sam ovo primetio , ukucao na net i nasao sam ovde "http://* REKLAMA */Sindrom-slepe ... ckness.htm" sta bi moglo biti . Tu izmedju ostalog pise "Klinička slika
Karakterisrtka ovog sindroma su učestale, tečne, masne, lepljive stolice ( steatoreja) sa zadahom. Bolesnici su umorni, malaksali dolazi do pada telesne težine, izraženo je zujanje u ušima. U kliničkom nalazu mogu biti ispoljeni kaheksija uz bledilo kože i sluzokože, edemi (otoci) i pigmentacije po koži." Ako sam pogodio svoju dijagnozu , da li je ovaj sindrom slepe vijuge opasan ? Da li moram pod hitno kod doktora ili da pricekam , posto sam na odmoru jos 2 sedmice. Pozz :wink:
Odgovori