zabrinuta trudnica

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kitty katty
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2011 9:34 pm

zabrinuta trudnica

Post od kitty katty »

e drage moje zene,imam par pitanja za vas.. trudna sam 2 meseca,do sad sam imala uzasne mucnine s retkim povracanjem,a sad su se stisale i mucnine,sto je meni super jer sam za 2 meseca smrsala 5kg..e sad me par osoba pokusava "utripovat" da to i nije bas dobro,i tako to..sa prvom cerkicom sam za celu trudnocu povracala jednom i nisam ni mucnie imala ni nista,pa mi sad ipak nije sve jedno..molim vas savet..

e i jos jedan problem: imam uzasne grceve kod jajnika i nekad u celom stomaku pa me zanima da li je sta opasno..doktorka kaze da za sad nije toliko opasno ali kod maternice mi je ostao neki komad sukrvice sto je vise zabrinjava..htela me smestiti u bolnicu a ja sam protiv jer mi mala cerkica ima tek god ipo pa mi nije bas da je ostavim ako nije nuzda(zivot/smrt)... :(

moooolim vas savete...mlada sam...neiskusna...hehe (imam tek 18..)
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: zabrinuta trudnica

Post od Empress »

Imas 18 godina? O.o
Kada si onda rodila prvo?
Izvinjavam se za glupo pitanje, samo sam radoznala.
Nazalost, ne mogu da ti pomognem, ali se nadam da ce ti neko pametnije odgovoriti :).
Odgovori