Spermatozoidi...???

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
bomboneta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 14, 2011 4:16 am

Spermatozoidi...???

Post od bomboneta »

Zdravo!Malo mi je neprijatno bilo da postavim ovakvo pitanje,ali iskreno,nemam koga da pitam...bukvalno,zato sto je pitanje krajnje..neprijatno :) za muskarce,tj.meni da ga bilo kom muskarcu postavim.
U vezi sam dosta dugo,godinama,ma veza nam vise lici na brak,posto zivimo takodje dugo zajedno,mada ne vazno je sve to za ovu temu.Radi se o sledecem,posto smo vec tako dugo u vezi,sexualni zivot nam je...redovan ali i ne,ponekad imamo 2 puta nedeljno sex,a ponekad 5 puta...Zavisi od obostranog raspolozenja i sl.naravno...Ali zanima me,posto se desavalo da dugo nismo imali odnose,recimo nedelju dana,i da je nakon odnosa kolicina spermatozoida premala,a nekada kada isto toliko nemamo odnose je kolicina znatno veca..Pocela sam da sumnjam da me mozda vara,ukoliko kolicina zavisi iskljucivo od ucestalositi odnosa.Znaci ,njegova kolicina spermatozoida nakon sexa nema veze sa tim koliko dugo pre toga nas dvoje nismo imali odnose,i kada ga pitam,ili razgovaramo na tu temu,kaze mi da razlog tome moze da bude umor i sl.Ne znam sta da mislim?Hvala unapred
lazarr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 23, 2009 9:55 pm

Re: Spermatozoidi...???

Post od lazarr »

Po mom mišljenju količina sperme pri ejakulaciji nije povezana sa dužinom apstinencije , (naravno ne može posle pola sata od prve ejakulacije da ima toliko sperme i u drugoj) , i mislim da najviše zavisi od trenutka (kolika je trenutno uzbuđenost, užitak... ).
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

kolicina spermatozoida i kolicina sperme nije isto...sperma je ta tecnost koja se izbacuje, a spermatozoidi se nalaze unutar sperme i oni se broje mikroskopom, a to sto golim okom mozes da procenis je kolicina sperme...
kolicina sperme kao sto rece lazarr moze da zavisi i od trenutnog stanja organizma, raspolozenja, opustenosti, stepena uzbudjenja, duzine stimulacije...i nemoj zbog toga da vrsis pritisak na njega, mozes samo negativno da utices, opusti se i uzivaj, nije to nikakav problem! :wink:
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Empress »

A, i, zasto bi mislila da te vara? Mozda momak samo masturbira, to je cesta i normalna pojava, cak i kada su ljudi u dugoj vezi. Sve zavisi od osobe.
Odgovori