stitne zlezde u predelu vrata

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
davor30
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 25, 2011 9:57 am

stitne zlezde u predelu vrata

Post od davor30 »

Pozdrav!Imam pitanje u nadi daci uspeti da nadjem odgovor obracam se vama. Supruga mi bila poslata na US PREGLED STITNE ZLEZDE<MEKIH TKIVA VRAT i rezultai su sledeci! Oba lobusa stitne zlezde urednih promera i kapsule,sa manjim nodusima.Struma micrnodosa patis cystica lobi dex(8 do 12 mm) et lobi sin(7 do 13 mm).Lymphadenopathia submandibularis colli bil.reactiva,do 4 mm. U nadi da cete mi pomoci! Pozdrav!
jaca023
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 29, 2011 8:34 pm

Re: stitne zlezde u predelu vrata

Post od jaca023 »

Ne znam nista o stitnoj zlezdi, danas sam bila kod doktora na sasvim jedan drugi pregled, ultrazvucni pregled dojki, ali mi je usput preledala i stitnu zlezdu, onako neobavezno i ostala je dr bez teksta.
Kaze da mi je razorena konstrukcija stitne zlezde...
Sta to znaci?
Sa dojkama je sve u najboljem redu, ali sada idem dalje za pregled stitne.
Nije bilo do sada nekih problema, sem sto sam pocela da se gojim i bez obzira na malu kolicinu hrane koju unosim u organizam, ne mogu regulisati telesnu tezinu.
Odgovori