Trebam odgovor HITNO

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Jelena87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2011 1:48 pm

Trebam odgovor HITNO

Post od Jelena87 »

Moja mama je juce operisala grlic materice jer je imala cin II ,a danas krvari da li je to opasno ?
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Trebam odgovor HITNO

Post od Zli doktor »

Jelena87 napisao:Moja mama je juce operisala grlic materice jer je imala cin II ,a danas krvari da li je to opasno ?
Zavisi koliko krvari... Ako je konizacija u pitanju ne bi bilo loše da se konsultujete sa doktorom koji je operisao mamu.
Jelena87
Novi član
Novi član

Post od Jelena87 »

Da radila je konizaciju i pitala je doktora on joj nista nije odgovorio,nije puno krvarila nego samo malo ,a sad me brine jer je povracala a dok zena koja je pored nje koja je isto radila konizaciju nije krvarila ni povracala :(
MYCA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 1:49 pm

Post od MYCA »

Meni je uradjena manja konizacija sa omcicom... nisam imala cin, vec hronican cervicitis i papa mi je bila III a.
Dr koji je izveo konizaciju, posle intervencije rekao mi je da svako vece krvarenje od redovnog menstrulanog krvarenja (objasnio mi je koliko je to... uobicajeno menjanje ulozaka kao u vreme ciklusa) zahteva da ga kontaktiram u vezi sa tim.
Posebno mi je naglasio da pratim krvarenje posle intervencije. Krvarila sam umereno, ali dugo... kao na primer posle porodjaja...
Grlic je inace jako prokrvljen... i za ocekivati je da ima krvarenja posle konizacije.
Pozz
Jelena87
Novi član
Novi član

Post od Jelena87 »

ima vec osam dana kako je radila konusnu konizaciju tri dana joj je islo pomalo krvuckanje nakon petog dana pocelo joj je da izlazi nesto kao smedji iscjedak al sad vise nego sto joj je islo ne puno al vise e sad nju brine dali treba tako da bude , jer je bole ledja i materica i da li smije cajeve da pije i ako mozete da mi preporucitie koji je caj najbolji za to HVALA!!!
Odgovori