Ordinacija Sretenovic u Branicevskoj

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
pospana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 10:05 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ordinacija Sretenovic u Branicevskoj

Post od pospana »

Molila bih sve one koji su imali iskustva sa ordinacijom da mi odgovore, cula sam par pozitivnih iskustva. Ja bih sto pre ne pregled, a da cekam da zakazujem u drzavnim ustanovama nemam strpljenja. Treba mi neka preporuka zaovu ili bilo koju privatnu ordinaciju za kolposkopski pregled i briseve.
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Nisam cula lepo o toj ordinaciji.
Ja sam jako zadovoljna sa Ivanovicima i preporucujem ti ih pogotovo ako je u pitanju lecenje steriliteta mada rade i sa pacijentima koji nemaju taj problem. Posvecuju dovoljno paznje, mozes ih pitati sta god zelis i rado ce ti to objasnti, ne divljaju sa ceama.
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
biotanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 5:12 pm

Post od biotanja »

Draga Pospana,
moja iskustava su sledeca:
dr Marta Savic je jedna vrlo ljubazna, stalozena i fina zena, koja ima vremena za sva tvoj pitanja i tvoje probleme. I prvo sto me je odusevilo kod nje bilo je upravo to, plus sto ti kada prvi put dodjes otvori karton tj. folder koji je samo tvoj i preko kojeg te prati.
Ali....uvek postoji ali, ja sam sa njom izgubila dve godine a da se nisam pomakla od pocetka. Redovno sam radila sve uobicajene analize (tipa kolposkopija bris, ultrazvuk), ali osim toga nijedna jedina analiza neke druge vrste. Tako da ti je ona ok ako zelis takve analize.
Lecenje steriliteta kod nje nema smisla.
A najveci minus i veliki propust je bio kada sam radila HSG. Naime, neznam koliko znas o tome, ali pre bilo kakve intervencije koja ne podrazumeva uzimanje uzoraka, potrebno je uraditi anlize na one tri bakterije, sedimentaciju krvi i obican bris da bi se utvrdilo da nemas neku od infekcija koja bi se posle te intervencije samo jos prosirila po gornjim delu genitalnog trakta. Ona je jednostavno zaboravila da uradi tri bakterije (Hlamidija, Micoplasma i Ureaplasma).
Kad je HSG uradjen, sacekali smo jos 6 meseci i onda mi je rekla da mi je jedina mogucnost da zatrudnim ako radim vantelesnu oplodnju (citaj u prevodu 5600 evra, posto neuspe iz prve, vec su vece mogucnosti iz druge). Ja sam potpuno u soku bila, plakala sam do kuce i nisam mogla da se sastavim. A onda kada sam se smirila, shvatila sam da ona meni nijednu jedinu analizu nije uradila tako da ja uopste nisam znala da li ja imam ovulaciju, da li imam neku od one tri bakterije koje takodje mogu da sprecavaju zacece, da li mozda imam antitela na muzevljevu spermu, u kom stanju su mi hormoni, i jos mnogo mnogo toga sto spada u obicajene analize kada se ispituje sterilitet.....ja bukvalno posle dve godine provedene kod nje nista od toga nisam znala.
Tako da sam shvatila da je vreme da promenim lekara. On mi je otkrio da imam Uraeplasmu, mozda cak je vuce jos od onda, ali ajde da negresim dusu mozda sam je i kasnije dobila.
To je moja prica.

Sve uu svemu ona je jedna cica maca sva fina i dobra, a ustvari .....neznam..... ako je izaberes proceni sama.
Pozdrav
Bonzita
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 29, 2007 8:54 pm

Post od Bonzita »

Bila sam kod Marte Savić pre mnogo godina, još dok im je ordinacija bila u sadašnjoj Krunskoj. Bila mi je O.K. Tada sam bila zadovoljna, mada, sad kad malo premotam film, dosta je "mlaka" (ni tamo, ni vamo). Ume da smiri, ako si u panici i da ti posveti vreme. Sve zavisi šta ti treba i šta očekuješ.

Ne znam gde stanuješ, kod Ristića (sad su Dom zdravlja) na Novom Bgd-u, je tokom marta i oktobra 50% popusta, ja idem u utorak.
Kod njih samo NE preporučujem ginekologa u penziji, mislim da je Mrđenov ili nešto slično. On mi je na UZ video jajnik koji su mi odstranili i ladno upisao u izveštaj dimenzije i komentar: pacijentkinja "tvrdi" da je operisana?...Preporučujem Dr Vukoje Mišić, ona radi na VMA i dolazi kod Ristića na zahtev.

Ima i odličan lekar, načelnik gin. na VMA, Dr Nenadić, radi privatno u urdinaciji u Vlade Zečevića (kod Kalenića).
:wink:
Ja bih da pevam još malo, jer je život samo jedan i do njega mi je stalo, meni je vredan...
PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

Post od PIPICA »

Ja preporucujem ordinaciju BILJANA koja se nalazi u Dubljanskoj ulici (kod Hrama ).Dr Biljana Zivaljevic je super strucnjak i zena.
Pozdrav
Zorana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 10, 2006 5:21 pm

Post od Zorana »

Ja doktora Mirctica u Balkanskoj koji ne naplacuje posebno kolposkopiju a radi je pri svakom pregledu.AKo zelis info posalji pp.
KK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 10, 2006 4:31 pm

Post od KK »

Danli neko ima iskustva sa ordinacijom Raovic u Golsvortijevoj ulici?
Jennifer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2011 11:49 am

Re: Ordinacija Sretenovic u Branicevskoj

Post od Jennifer »

Bila sam pacijent dr Marte Savic, iz mojih iskustava najvece moje nezadovoljstvo je to sto nije ulivala neko poverenje , a za moj problem nisam dobila dovoljne odgovore. Na primer da li je potrebno da pijem neki hormon, iz mojih iskustava ona to odokativno ocenjuje posto ne radi nikakve testove za proveru hormona. Kada je bila na putu i zamenjivala je koleginica, koja mi je uradila neku interveniju, kada sam sledeci put dosla na kontrolu nije mi uopste pitala kako je to proslo, delovalo mi je da je to ni ne zanima. Ona generalno jako malo govori, reci cedi kroz zube, ne voli da je nesto pitate a jos manje da objasnjava. Deluje da je malo vec premorena od posla, mozda je vreme za penziju!?
Amsterdam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 26, 2011 2:57 pm

Re: Ordinacija Sretenovic u Branicevskoj

Post od Amsterdam »

pospana napisao:Molila bih sve one koji su imali iskustva sa ordinacijom da mi odgovore, cula sam par pozitivnih iskustva. Ja bih sto pre ne pregled, a da cekam da zakazujem u drzavnim ustanovama nemam strpljenja. Treba mi neka preporuka zaovu ili bilo koju privatnu ordinaciju za kolposkopski pregled i briseve.
Skoro sam radila kolposkopiju i Papa bris u Narodnom Frontu,isto nisam htela da cekam,pa sam zakazala pregled u dopunskom radu,odmah su mi zakazali,ja sam trazila dr.Aleksandru Pikulu.Naravno placa se.Sto se tice privatnih ordinacija cula sam za Feme Medikal,tu radi dr.Milan Djukic,on je odlican dijagnosticar,nacelnik je UZ odeljenja u Frontu,malo ima preku narav...a takodje imam pozitivna iskustva sa dr.Maglicem,on radi takodje u Frontu na odeljenju steriliteta i odlican je strucnjak za laparaskopiju,a znam da ima i privatnu ordinaciju,neznam tacno gde,ali je jako ljubazan i prijatan.
Odgovori