HSG test-iskustva i saveti

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Jeja75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 02, 2011 9:05 pm

HSG test-iskustva i saveti

Post od Jeja75 »

Molila bih da mi prenesete vasa iskustva sa HSG testa. Za nekoliko dana imam zakazan test i sva sam u panici, pošto sam čula da nije baš prijatan... :( Hvala unapred!!!
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: HSG test-iskustva i saveti

Post od Zli doktor »

Jeja75 napisao:Molila bih da mi prenesete vasa iskustva sa HSG testa. Za nekoliko dana imam zakazan test i sva sam u panici, pošto sam čula da nije baš prijatan... :( Hvala unapred!!!
Nije tako strašno... Ne znam gde ste zakazali intervenciju i u kom gradu živite. U BGD-u(u Narodnom frontu) se HSG radi u kratkotrajnoj intravenskoj anesteziji. Kažu da se tako lakše podnese...
POzz :)
baki78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od baki78 »

imala sam eu sin.
desni jajovod neprohodan...pa me zanima dali ima svrhe probati ponovo sa hsg-om?
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član

Post od Zli doktor »

baki78 napisao:imala sam eu sin.
desni jajovod neprohodan...pa me zanima dali ima svrhe probati ponovo sa hsg-om?
Možda bi bilo boljei pametnije da uradite neku laparoskopiju(celioskopiju) kad vec pokušavate da ostanete trudni (Pa ako nalaz ne bude zadovoljavajući uvek Vam istaje na raspolaganju vantelesna oplodnja)
POzdrav :wink:
baki78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od baki78 »

Nekako mi doktor nije ulivao poverenje prilikom pregleda...zabolelo me i on je prestao sa snimanjem...njegov komentar je bio da mora VTO.
Nece ni da pokusa laparoskopiju.
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član

Post od Zli doktor »

baki78 napisao:Nekako mi doktor nije ulivao poverenje prilikom pregleda...zabolelo me i on je prestao sa snimanjem...njegov komentar je bio da mora VTO.
Nece ni da pokusa laparoskopiju.
A DA PROMENITE DOKTORA?
U kom ste gradu?
Odgovori