HSG test-iskustva i saveti
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
HSG test-iskustva i saveti
Molila bih da mi prenesete vasa iskustva sa HSG testa. Za nekoliko dana imam zakazan test i sva sam u panici, pošto sam čula da nije baš prijatan...
Hvala unapred!!!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: HSG test-iskustva i saveti
Nije tako strašno... Ne znam gde ste zakazali intervenciju i u kom gradu živite. U BGD-u(u Narodnom frontu) se HSG radi u kratkotrajnoj intravenskoj anesteziji. Kažu da se tako lakše podnese...Jeja75 napisao:Molila bih da mi prenesete vasa iskustva sa HSG testa. Za nekoliko dana imam zakazan test i sva sam u panici, pošto sam čula da nije baš prijatan...Hvala unapred!!!
POzz

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
imala sam eu sin.
desni jajovod neprohodan...pa me zanima dali ima svrhe probati ponovo sa hsg-om?
desni jajovod neprohodan...pa me zanima dali ima svrhe probati ponovo sa hsg-om?
-
- Aktivan član
Možda bi bilo boljei pametnije da uradite neku laparoskopiju(celioskopiju) kad vec pokušavate da ostanete trudni (Pa ako nalaz ne bude zadovoljavajući uvek Vam istaje na raspolaganju vantelesna oplodnja)baki78 napisao:imala sam eu sin.
POzdrav

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nekako mi doktor nije ulivao poverenje prilikom pregleda...zabolelo me i on je prestao sa snimanjem...njegov komentar je bio da mora VTO.
Nece ni da pokusa laparoskopiju.
-
- Aktivan član
A DA PROMENITE DOKTORA?baki78 napisao:Nekako mi doktor nije ulivao poverenje prilikom pregleda...zabolelo me i on je prestao sa snimanjem...njegov komentar je bio da mora VTO.
U kom ste gradu?