O cemu se ovde radi?!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
30curabezkondoma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 27, 2011 7:05 pm

O cemu se ovde radi?!

Post od 30curabezkondoma »

Moj problem sa potencijalnim kondilomima je postavljen u temi urologija...

Ovo je novonastali problem moje devojke:

Slika
Slika
Slika

Ovo postoji kod mene vec 2god bez ikakvih promena:

Slika

Da li su nekome ovako na prvi pogled poznate ove promene, i da li moze nesto vise da kaze o tome, i da posavetuje?
Pojavilo se bukvalno preko noci, mozda izazvano pojacanim sekretom jer se leci vaginaletama od 6.grupe sekreta(jos nije utvrdjena bakterija),a mozda ko zna cime...Ne siri se,ne pece,ne boli,samo je tu gde jeste...
Ako su kondilomi kako mogu da se jave tako preko noci,bukvalno kao osip ili alergija,i da li ce rasti,nestati,ili ostati ovakvi?Mogu li se leciti Aldera kremom,jer pise na dosta foruma da su devojke resile za mesec dana sve kondilome tom kremom?
30curabezkondoma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 27, 2011 7:05 pm

Re: O cemu se ovde radi?!

Post od 30curabezkondoma »

Moj problem sa potencijalnim kondilomima je postavljen u temi urologija...

Ovo je novonastali problem moje devojke:

Slika

Slika

Slika

Ovo postoji kod mene vec 2god bez ikakvih promena:

Slika

Da li su nekome ovako na prvi pogled poznate ove promene, i da li moze nesto vise da kaze o tome, i da posavetuje?
Pojavilo se bukvalno preko noci, mozda izazvano pojacanim sekretom jer se leci vaginaletama od 6.grupe sekreta(jos nije utvrdjena bakterija),a mozda ko zna cime...Ne siri se,ne pece,ne boli,samo je tu gde jeste...
Ako su kondilomi kako mogu da se jave tako preko noci,bukvalno kao osip ili alergija,i da li ce rasti,nestati,ili ostati ovakvi?Mogu li se leciti Aldera kremom,jer pise na dosta foruma da su devojke resile za mesec dana sve kondilome tom kremom?

Unapred zahvalni.
Odgovori