Prirodni preparati

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Pogo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2011 3:56 pm

Prirodni preparati

Post od Pogo »

Pozdrav svima,

Unpared se izvinjavam, pretpostavljam da ovakva tema vec postoji, ali se nisam jos detaljno upoznao sa forumom..pa neka moderatori spoje sa odgovarajucom temom.

Evo o cemu se radi... Normalno imam zelju za odnosom sa devojkom, ali naidje nekad period (jednom u mesec-dva) kada nemam zelju za tim. Tj. ako i osetim, da tako to nazovem, psihicku zelju, organizam ni da makne.... Mozda i ne izgleda strasno, ali to zna da prouzrokuje niz problema. Prvenstveno kod moje devojke (misli da me ne privlaci, da nije lepa itd. (potpuno neopravdano)), a potom i kod mene, snazno deluje na moje samopouzdanje i to negativno.

Da li postoje neki prirodni preparati koji uvecavaju zelju za sexom i sta preporucujete?, tipa orasi i med 8)

Takodje me interesuje da li su preparati na bazi gingka delotvorni po tom pitanju?
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: Prirodni preparati

Post od angelika »

Svakome nekad nije do seksa. :D Zavisno od situacije, problema......i potpuno je normalno da je tako. I vasoj devojci nije UVEK do seksa......pricajte o tome......Ne treba se forsirati ili vrsiti pritisak. Treba zeleti, hteti, a ne uvek biti spremni kad se partneru prohte......Skladna veza podrazumeva i razumevanje.
Licno ja smatram da ti prirodni afrodizijaci su vise izvikani nego potvdjeni....ustvari mozda autosugestija "radi posao". Mada su manje kolicine svakodnevno unosenih orasa, sigurno zdrave i dobro dosle 3 omega masnoce, za ginko bilobu jos nema pouzdanih i sigurnih pokazatelja da li je istina ili mit....ili farmaceutska reklama.....??? Bar koliko ja znam.
Odgovori