Pozdrav svima
evo ovako, imam 17 godina, menstruacija mi oduvek kasni vec, 5 godina, nekad po 2-3 meseca, nekad po pola godine nekad dobijem dva puta u mesecu... sve u svemu nije redovna
isla sam na preglede i ustanovili su mi da imam probleme sa hormonima i doktor mi je prepisao hormonske kontraceptivne tablete yasmin da pijem i da posle toga moram dobiti jer su najjace...
e sad, citala sam da moraju da pocnu da se piju odmah posle mens. al meni je doktor rekao da odma pocnem da ih pijem i da posle prve kutije moram dobiti. tako sam i uradila, popila sam prvu kutiju, al evo danas je vec treci dan ja nisam dobila mens. to me brine... da li moze da se desi da izostane, ili sam morala da pijem tek kad dobijem ili sta?
imala sam sa deckom odnos, al ne verujem da sam trudna, koristili smo zastitu a i pila sam ove pilule tad... sta vi mislite? ://
nema menstruacije
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: nema menstruacije
Ne brini. Ja sam se na ovaj forum i uclanila bas zbog istog tog problema, pre mozda dve-tri godine. 
Dakle, kada se prvi put u zivotu piju kontraceptivne tablete, pocinju se, koliko znam, prvog, najkasnije treceg dana menstruacije. Kada se zavrsi kutija trebalo bi da posle nekoliko dana dobijes [kod svakog je individualno koliko dana], ali taj prvi put, dok ti se ne regulisu malo hormoni, moze da se desi i da skroz izostane. To je normalno, ne treba da te plasi. Posle nekoliko meseci ce skroz da ti se uskladi ciklus, ja sad tacno znam kada [datum, cak i doba dana] treba da dobijem.
Kakve probleme imas sa hormonima?
Mozda mogu da ti dam neki savet, posto i sama zbog toga pijem hormonsku terapiju.
Pozdrav!

Dakle, kada se prvi put u zivotu piju kontraceptivne tablete, pocinju se, koliko znam, prvog, najkasnije treceg dana menstruacije. Kada se zavrsi kutija trebalo bi da posle nekoliko dana dobijes [kod svakog je individualno koliko dana], ali taj prvi put, dok ti se ne regulisu malo hormoni, moze da se desi i da skroz izostane. To je normalno, ne treba da te plasi. Posle nekoliko meseci ce skroz da ti se uskladi ciklus, ja sad tacno znam kada [datum, cak i doba dana] treba da dobijem.
Kakve probleme imas sa hormonima?
Mozda mogu da ti dam neki savet, posto i sama zbog toga pijem hormonsku terapiju.
Pozdrav!