zdravo . molim vas za odgovor , malo sam uplasena . u trecoj nedelji trudnoce sam bila bolesna , popila sam 2. tablete eritromicina , ne znajuci da sam trudna . recite mi , da li mogu da te dve tablete negativno uticu na plod ? majka me je jako uplasila i misli da je najbolje da sklonim . ja to ne zelim . molim vas , kazite mi vi ....
hvala unapred
antibiotici u ranoj trudnoci
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 29, 2011 4:35 pm
Re: antibiotici u ranoj trudnoci
Naravno da tako nesto neces uraditi bez razgovora sa svojim ginekologom i rezultata odgovarajucih testova na koje ces ici. Svasta!
(izvinjavam se, ali mnogo me je iznervirala ovakva reakcija majke...)
Tebi sve najbolje zelim
(izvinjavam se, ali mnogo me je iznervirala ovakva reakcija majke...)

Tebi sve najbolje zelim

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Da li je sve uredu sa plodom videces na sledecim kontrolama. Priroda u vecini slucajeva to sama regulise do 3 meseca ukoliko postoji neki problem(ne uvek) ali u svakom slucaju posavetuj se sa lekarom. Ja sam isto u ranoj trudnoci pila neke lekove i stavljala vaginalete protiv gljivica pa je moje dete hvala bogu zivo i zdravo i nista mu ne fali. Ne donosi nikakve odluke bez da posetis lekara, a baka bi mogla malo optimisticnije da se ponasa a ne da te tako obeshrabruje!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Eritromicin je bezbedan lek, a i popili ste samo 2 tablete tako da Vam ne savetujem da zbog toga prekidate trudnoću...Nemate neki realan razlog za brigunevena.meleg napisao:zdravo . molim vas za odgovor , malo sam uplasena . u trecoj nedelji trudnoce sam bila bolesna , popila sam 2. tablete eritromicina , ne znajuci da sam trudna . recite mi , da li mogu da te dve tablete negativno uticu na plod ? majka me je jako uplasila i misli da je najbolje da sklonim . ja to ne zelim . molim vas , kazite mi vi ....
hvala unapred

P.S. Pozdravite mamu i zamolite je da se ne igra doktora...