Pozdrav!
Molim vas za pomoc oko tumacenja rezultata.
Rezultati izgledaju ovako:
PA II
U razmazu su prisutne celije povrsnog sloja bez znakova diskarioze i hiperhromazije.
III Stepen cistoce vagine po Schroderu
U razmazu su prisutne epitelne celije vagine, mesovita bakterijska flora +++ pmng ++
Prepisan mi je Polygynax vag i Gynogactanol
Mene zanima kakvu ja to zapravo infekciju imam? Da li da koristim oba leka istovremeno svaki dan ili prvo jedan, pa kad zavrsim onda drugi? I da li je to prenosno, odnosno ima li i moj partner isto to?
I sta je PMNG??
Hvala unapred!
Pomoc oko tumacenja rezultata
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Pomoc oko tumacenja rezultata
PMNG su vam tzv. bela krvna zrnca...iwi napisao:Pozdrav!
Molim vas za pomoc oko tumacenja rezultata.
Rezultati izgledaju ovako:
PA II
U razmazu su prisutne celije povrsnog sloja bez znakova diskarioze i hiperhromazije.
III Stepen cistoce vagine po Schroderu
U razmazu su prisutne epitelne celije vagine, mesovita bakterijska flora +++ pmng ++
Prepisan mi je Polygynax vag i Gynogactanol
Mene zanima kakvu ja to zapravo infekciju imam? Da li da koristim oba leka istovremeno svaki dan ili prvo jedan, pa kad zavrsim onda drugi? I da li je to prenosno, odnosno ima li i moj partner isto to?
I sta je PMNG??
Hvala unapred!

Savet: Stavite 12 vag. Polygynax-a,1 x 1, uveče pred spavanje, nakon toga Normogyn, vag. 1 x 1, 8-10 dana i ako budete imali kakvih nedoumica možete ponoviti bris 10-ak dana nakon poslednje vaginalete, ali ovoga puta uradite bakteriološki bris sa zasejavanjem na podlogu i antibiogramom...
Pozdravvvvv

P.S. Nije prenosno

Hvala puno Zli doktore! 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Nema na čemu...
Pozdrav

Pozdrav