U pasivnom EEG-u osnovna aktivnost srednje izražena, umereno iregularna, niže do voltirana, dominacija talasa frekvence 13cps i iznad 13cps.
Reakcija pri OO izostaje.
U toku HV i FS fiziološke promene.
Nema razlike među stranama.
Specifični grafoelementi se ne registruju
Snimanje je rađeno 20. oktobra
Zabrinuta sam jer me je tih dana glava bolela kao nikad u životu, inače nemam glavobolje. I dalje mi je nesvest i osećam kao da lebdim. Volela bih da mi se malo pojasni nalaz
Imam i RTG od istog datuma, ali ne znam da li mogu i njega da iznesem ovde
Hvala na razumevanju
Molim tumacenje EEG nalaza
Moderator: moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 24, 2011 10:45 am
Re: Molim tumacenje EEG nalaza
imam bebu od 5,5meseci radjen joj je eeg u snu pre nedelju dana.molim da mi neko protumaci nalaz.
eeg snimak dizritmican bez signifikantne asimetrije strana i bez specificnih grafoelemenata.
najvise me interesuje to,,dizritmican``ostatak i mogu da povezem,nas neurolog se nije potrudila da nam to objasni,na ovaj nalaz njen komentar je bio sledeci:,, dizritmican je,ali nema epi elemenata`` i to je sve...molim vas za pomoc i hvala!
ukoliko su vam potrebne jos neke informacije rado cu odgovoriti.
eeg snimak dizritmican bez signifikantne asimetrije strana i bez specificnih grafoelemenata.
najvise me interesuje to,,dizritmican``ostatak i mogu da povezem,nas neurolog se nije potrudila da nam to objasni,na ovaj nalaz njen komentar je bio sledeci:,, dizritmican je,ali nema epi elemenata`` i to je sve...molim vas za pomoc i hvala!
ukoliko su vam potrebne jos neke informacije rado cu odgovoriti.