3 meseca posle abortusa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
petsrdjan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 12:06 pm

3 meseca posle abortusa

Post od petsrdjan »

Zdravo svima.
Devojka mi je imala abortus 03.01.2011 .
09.01. Je imama malo obilnije krvarenje sto su nam rekli da je tad dobila.
09.02. Je na vreme dobila i i krvarenje je bilo potpuno normalno kao i duzina ciklusa od 5-6 dana.
Medjutim i ako nismo imali odnos od kako se sve ovo izdesavalo,ona ovog meseca nije dobila na vreme,danas je 18.03. i jos uvek nista. Nisam siguran zbog cega joj ovoliko kasni,pa vas MOLIM ako neko ima slicna iskustva da mi kaze neki savet.
Hvala vam puno u napred.
petsrdjan
Novi član
Novi član

Re: 3 meseca posle abortusa

Post od petsrdjan »

Zar niko nema nikakav odg.da mi da ?
MOLIM VAS ?!?
sofia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 07, 2005 2:29 am

Post od sofia »

Svakako treba da ode kod ginekologa. Onako laicki, verujem da postoji verovatnoca da se ciklus poremetio posle kiretaze i trudnoce, da je pod stresom... Sve to moze da utice na pomeranje ciklusa.
petsrdjan
Novi član
Novi član

Post od petsrdjan »

Pa da. I ja mislim da uticaja ima stres i da je zbog toga upravo i kasni sad. Stvarno bih cenio ako bi se jos neko ukljucio i dao neki savet. Svakako ce otici kod ginekologa.
bullet85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2011 8:58 am

Post od bullet85 »

Ja sam prosle godine u avgustu imala spontani pobacaj i od tada mi se ciklus poremetio sto je normalno, tu je i stres naravno.. I moj savet je da se poseti ginekolog cisto radi kontrole.
petsrdjan
Novi član
Novi član

Post od petsrdjan »

A laicki gledano,tu ne bi trebalo da bude nekih problema,zar ne? Jer ja gledam na to,ako je vec 2x posle abortusa imala menstruaciju na vreme,ne verujem da je tek sad moglo da dodje do nekih problema (pu pu ne daj Boze...) ?!
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Laicki gledano niko od nas ne moze da ti da tacan odgovor. Neke stvari se mogu utvrditi iskljucivo pregledom, zato ne odugovlacite pa necete morati da razbijate glavu sta je u pitanju....
petsrdjan
Novi član
Novi član

Post od petsrdjan »

Znam da mi niko ne moze nista sa sigurnoscu reci,ali posto tek u ponedeljak moze da ode kod ginekologa,zbog toga i pitam ovde,da znamo na sta da bidemo sve spremni,jer bas nas je uhvatila frka oko svega ovoga. Taman smo mislili da je "pakao" prosao,kad sad ovo...
Odgovori