Krv i sluz u decijoj stolici!!! ?????

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
aneksusan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2011 10:34 pm

Krv i sluz u decijoj stolici!!! ?????

Post od aneksusan »

Moj sin ima cetiri godine,zanjih 15-ak dana sam primetila da ima promene u stolici!! Krajem feb. imao je inf grla ,visoku t,tada je pio veliku kolicinu Febriceta,lek Pancef jednom dnevno,medjutim nije pomogao pa smo na kraju zavrsili na Longacefu muskularno,primao je tri dana. Ovo pominjem jer navodno antibiotici dovode do ostecenja crevne flore,a ja i dalje nemam konkretne odgovore na neka pitanja...
Posle injekcija je naravno bio iscrpljen i smrsao pa mu se posle toga,to je pocetak ovog meseca vrati apetit,lepo je jeo al tada kreciu 3-4 obimne stolice dnevno(inace 2 puta max na dan je imao stolicu). To smo pripisali lekovima i reakciji org. na th zbog grla,al kako je vreme prolazilo pa sve do danas,stolice su bivale sce cesce i redje,malo tamnije al ne crne,na pocetku normalne a zadnjih 5 dana ima primesa sluzi i rekla bih sukrvice,kao zgrusana krv ili kao neke zilice krvi. Sada vec ima i po 6-7 ponekad i vise stolica dnevno,zivahan je ,nema povisenu t,stolicu smo dali na pregled,paraziti i koprokulturu,sve je u redu,danas smo bili i na UZ,sve je u redu,ponekad se malo pozali na bol kratajk u stomaku,onda kki i sve ok!!
Planiram da ga vodim kod decijeg gastroenterologa,al mi pedijatar preporucio da sacekam posto smo poceli th ENTEROFURILOM...
Malo me strah zbogsluzi i krvi,sta to moze biti? :cry:
Odgovori