Hitno, hitno, hitno !

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sumadinac76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 06, 2006 10:49 am

Hitno, hitno, hitno !

Post od sumadinac76 »

Pre tri dana supruga je uradila test na trudnocu i on je pozitivan.
Problem je sto je , kako smo izracunali , nekoliko dana posle zaceca, ona se prehladila, i na znajuci za trudnocu, 5 dana je primala injekcije diklofena i garamicina, i pila je kapsule dovicina (2*1).Sinoc sam se cuo sa jednim ginekologom i on je rekao da situacija nista ne valja, zbog dovicina, i da se u 99% slucajeva radi abortus, jer je takva trudnoca veoooma rizicna i niko ne moze nista da garantuje.Sada je 4-5 nedelja.

Ona i ja imamo po 30 godina i do sada nismo imali dece

Molim za savet ako je neko imao slicno iskustvo sa dovicinom i ovakvom trudnocom.
nikki03
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2005 1:51 pm

Post od nikki03 »

veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veki30 »

ej ne slusajte takvo misljenje napamet, ja sam pila 3 kutije dovicina 2*250mg, 3 kutije ciprocinala, dexazon i snimila sam pluca u prvih mesec dana, dok nisam otkrila da sam trudna, hvala dragom Bogu moje dve devojcice pune 25.05. prvu godinicu. A slali su me na kiretaze a da me nisu ni pogledali, da ne napominjem da sam zatrudnela posle 2 godine lecenja

Ako vam treba neka informacija ili dr kod kog sam isla posaljite mi pp

Puno pozdrava i opustite se i uzivajte u trudnoci
double trouble is my life
Odgovori