Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Koliko ja znam, za veliko pakovanje revite je jedino bitno da bude na suvom mestu, i da je uzimate plasticnom i suvom kasicicom, i da bude dobro zatvorena. Znaci sve dok nema grudvica, vec je u prahu, revita je OK.
Desavalao se da je moj mali sin (2.5god) uzima sa metalnom kasicicom koju je ponekad i vlaznu stavio unutra .
Ostalo nam je jos oko 1/3 kutije koja u sebi ima grudvice koje se lako razbijaju.
Da je ne koristimo vise?
Nije stvar u tome sto ce se revita pokvariti ako pokupi malo vlage, vec maticni mlec gubi svoja svojstva kada ima vlage duze od 48h (ovo samo prenosim sta su meni iz Revite rekli). Znaci, ne morate tu revitu da bacite, mozete je piti kao obican sok, ali ne mozete ocekivati od nje "lekovita" svojstva.
Konzumiram revitu diet od 6. decembra prošle godine, i kod mene nema efekta. Šećer mi je ujutru 8 - 8,5, do je ranije bio manji od 8. Ima li neki savet, komentar?