Problem sa erekcijom .. Potrebana hitna pomoc !!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Boban111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 19, 2011 7:43 pm

Problem sa erekcijom .. Potrebana hitna pomoc !!

Post od Boban111 »

Imam 17 godina i sa devojkom sam 6 meseci resili smo da imamo seksualni odnos ali ja imam problema sa erekcijom.U toku predigre sve je normalno t.j imam erekciju ali kada dodje vreme da stavim kondom,onda izgubim erekciju nzm zasto. :( I meni i njoj je prvi put.
Da li na erekciju moze uticati kondom? ili koji drugi problem moze da postoji ? posto mislim da je samnom sve uredu sto se tice psihicke i fizicke prirode.
P.S Hvala unapred :)
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: Problem sa erekcijom .. Potrebana hitna pomoc !!

Post od angelika »

Bobane sve je to potpuno u redu kod vas dvoje, desava se i i iskusnijim, vrlo ste mladi oboje pa je normalno da ima tremice..... i nestrpljenja, to je verovatno uzrok. Polako i sve ce biti ok. Previse uzbudjenja malcice :oops: i eto, mozda ste vec probili led do sad :lol: ako niste hocete.....za svaku pohvalu da ste tako odgovorni bez obzira na mladost....ponovo se mazite, dodirujte doci ce ponovo do erekcije, strpljivos i zaljubljenost dovet ce vas do cilja :wink: sigurno, samo polakice! :wink: Uzivaj-te! Pozz!!!
Boban111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 19, 2011 7:43 pm

Post od Boban111 »

hehe hvala na savetu...,ali kao sto vi kazete ''probili smo led'' :wink: ali hvala u svakom slucaju :)
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član

Post od angelika »

Ihh :lol: kolika bila frka....smesim se kad vidim dramatican naslov.... :lol: Hitno ti to resi :wink: sto je bilo i za ocekivati....Samo bi ti opet naglasila nikad bas nikad bez prezervativa ne koristi ga samo kao zastitu od trudnoce!!!! I nomoj da se "zaigras" previse :roll: valja vama i uciti!!!! :lol: Cuvaj svoju devojcicu i drzite se knjige!!! Stignete vi sve! :wink: Tako ste mladi! Samo pametno! :wink: Pozdrav!!!
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član

Post od angelika »

Bobane, molila bi te i preporucila da sa svojom devojkom obavezno procitas temu FIZIOLOGIJA SEKSUALNOG ODNOSA!!!! Sve sto ti treba tu ti je "na dlanu" napisano leprsavo, duhovito! Nije smor!!! :lol:
Odgovori