suva vagina

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
njemacka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 31, 2010 10:15 am

suva vagina

Post od njemacka »

Moja zena zadnjih par mjeseci ima problem sa suvom vaginom, i to sve postaje ekstremnije. Ranije smo pronalazili razne nacine da to prevazidjemo (kremice,gelove i druge stvari) a sada to vise nedaje rezultate. Ona ima volju za sexsom ali kad dodje do onog trenutka da udjem u nju odma sve se pokvari, nju to strasno boli i onda gubi volju za sexs. koji nam vi dajete savet za to mislim njoj a naravno i meni ako je potrebno. unaprijed hvala.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: suva vagina

Post od tamaraft »

Koliko ima godina i da li se svom ginekologu obratila?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Post od angelika »

@njemacka
Ja sam imala taj problem i uspesno ga resila. Razlog je menopausa pa ako je tvoja supruga u tom periodu....mislim da moje iskustvo moze pomoci i njoj, no necu ici u dubiozu jer vidim nisi odgovorio na post tamaraft........mozda ste resili problem?!!!!
Mogu samo da od srca preporucim svim devojkama, zenama Derma plus intimo gel za intimno pranje na prirodnoj bazi (kupuje se samo u apoteci) i pre sam koristila namenska za intimno pranje gelove ali su mi ipak poremetila ph. Znaci ovaj preparat je stvarno nesto fenomenalno. Resila s njim problem suve vulve i sve popratne posledice suvoce, peckanje i neugoda posle mokrenja, otezan seksualni kontakt..................
Dakle zenice ma kojoj skupini pripadale pocnite ga koristitii jer stvarno je extra......Ima ga za sve uzraste....mlade devojke, porodicno pakovanje, te specialno za menopauzu!!!
Da napomenem ja sam kao mlada devojka zena koristila sapun, a posle gelove za tusiranje i nikad ama bas nikad nisam imala bilo kakav problem tipa gljivice, kandida..........u svom reproduktivnom periodu......a onda paf menopauza pad estrogena...... :o uzrokuje taj problem o kojima zene uglavnom nece da pricaju zbog :oops: Mogu da razumem nije lako priznati svrbi me cica. :lol: ili zelim ga, a ne moze mi uci. :roll:
Koju god sam zenicu pitala odgovorila mi nikakav problem te prirode nije imala. :wink: Mos' misliti :lol: Samo ja! :D
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Ako zivite u Nemackoj, postoji Sagella med isto tako za sve uzraste zena....i mnogo vrsta gelova, morate da nadjete neki koji "radi" svoj posao....
Odgovori