gljivice ili triper???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
humangus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 23, 2011 11:02 am

gljivice ili triper???

Post od humangus »

pozdrav

moja djevojka ima neko gljivicno oboljenje koje je postalo hronicna upala, djevojka ima 22 godine i nije iz zemlje tako da ne moze da ode trenutno na pregled kod doktora
mi smo imali seksualni odnos i zalila se da je boli da bi nakon 7 dana dobila menustraciju i rekla da se zakomplikovalo
naime bolilo je dok mokri, sjedi i hoda, na preponama su se pojavile neke gljivice i imala je pojacan sekret, pocela je da na svoju ruku pije pencilin al se stanje pogorsalo pa je presla na vaginelete i neku kremu...nakon cega se stanje smirilo ....gljivice su se povukle sad su ostale samo neke flekice
da li treba nastaviti terapiju vagineletama ili se mora otici doktoru da se utvrdi tacno o cemu se radi?
ja nemam nikakvih simptoma...
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: gljivice ili triper???

Post od Dea »

Gljivice se lece vaginaletama - niposto antibiotikom jer on samo moze da izazove jacu infekciju!!! Nikada mi nije bilo jasno to "samolecenje" antibioticima. Pre nego sto neko uzme antibiotik trebao bi bar da procita (hvala bogu na internetu ima informacija na svakom koraku) cemu on sluzi! Vrlo cesto su gljivice bas nus pojava uzimanja antibiotika.
Devojka pored gljivicne, verovatno ima i urinarnu infekciju, sto bez lekarskog pregleda (i antibiograma) ne moze niko da vam kaze sta je u pitanju. Ukoliko stanje nije bolje od vaginaleta, onda je odlazak lekaru (ima ih hvala bogu u celom svetu) neophodan!
Odgovori