krsti i kičma

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
pepav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 03, 2011 9:57 am

krsti i kičma

Post od pepav »

Da li je normalno da na početku trudnoće bole krsti i kičma?Evo već nekolika dana me bole kad hoću da ustanem sa stolice ili iz kreveta. Hodanje mi ne smeta, mogu i da čučnem, ali kad treba da se ispravim.... e tu je problem.
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: krsti i kičma

Post od angelika »

Nije normalno. Trudnoca je normalna da kazem prirodna pojava od problema moguce su samo ucestale mucnine i sitni problemi, a posto si ti tek na pocetku trudnoce pretpostavljam nisi jos dobila na tezini tako da kicma nije jos opterecena tezinom. Bol u kicmi moze biti reflektivni bol nekog drugog porekla tako i ginekoloskog....zato pozuri ako vec nisi kod ginekologa!!!! Mada po opisu tvoje boli gotovo sam sigurna da je kicma u pitanju! Moj iskreni savet nemoj piti lekove protiv bola, zbog bebice!!!! Izdrzi! Proci ce hoce kicma da gadno boli, ja sam je operisala pa veruj mi da te razumem! Postoje vezbe za kicmu koje su delotvorne i koje "oduvaju bol"......Ako zelis pokusat cu ti ih objasniti i prikladne su i u trudnoci! Za pocetak proveri svoj lezaj ne sme biti ni premek ni pretvrd! Odmaraj dok malo ne prodje......lezi skupljenih nogu u kolenima tako da ti kicma odmara.....Srecno tebi i bebici....
Odgovori