Evo ovako..pisem ovde jer nemam kome da se obratim za takvu strucnu pomoc i savet, a i devojka ne voli bas kad pricam najboljem starijem drugu o tome i kad trazim savet od njega, ovako niko i ne zna ko smo, realno

E ovako.. nas dvoje smo zajedno vec 2 godine i spavali smo skoro,oboje smo bili nevini, puno ju je bolelo, isao sam do kraja, ali polako i kada nije vise mogla da izdrzi bol, prekinuli smo.. na mom penisu nisam video tragove krvi a ona kaze da nije bilo uopste, ni kap.. E sad, taj odnos smo imali nekoliko dana posle njene menstruacije i posle tog seksualnog odnosa(sutradan) rekla mi je da se nesto cudno desava, "teche" joj krv, a menstruacije je prosla.. pa,sad, pitanje 1, da li je probijen himen i sta moze da znaci ovo sto joj je "tekla" (ja se izvinjavam na izrazu :/ ) i nekoliko dana posle te menstr?
E sad...spavali smo posle toga opet, i opet i opet... i opet... I opet isto.. Nju i dalje boli, ne kao prvog puta, ali je i dalje boli, kaze da je s vremena na vreme ziga a posle je sa strane nesto isto boli, javlja se neki bol, kao da je trcala,sta znam...Boli je stomak posle seksa i sve...Probali smo i tokom mensturacije, jos gore,ziga je unutra ,stomak je opet ubija,javlja joj se bol i u nogama...Pa sad pitanje, da li joj je himen uopste probijen posle 10tak puta, pa je zbog toga tako boli? Ili jednostavno nemamo dovoljno predigre,mada ona ovlazi dovoljno i opet je u svakom slucaju oralno zadovoljim pre pocetka toga..ne znam sta se desava,ali nju konstatno boli, hoce ona da mi imamo seks i hoce da prestane taj bol ,ali nesto ne ide kako treba..Jednostavno ona ne uziva u tome nikako a ja ne znam kako da joj pomognem, a probao sam i polako i sa malo manjom erekcijom i nezno i sa velikom i grubo, sve, ali ne ide. :/ Pa,sad,zamolio bih za neko strucno misljenje, jer ja stvarno ne znam u cemu je problem i gde mi gresimo