Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.
Imam 16 god i imam problema sa dlakama. Imam dlake po grudima, i onu "crtu" do pupka ali po celom stomaku imam male dlake... Skoro sam video da pocinju da mi rastu dlake i po ramenima i po donjim delom ledja.... O nogama da i ne govore, dlakave su strasno.. ( Ne znam sta da radim, ludim od dlaka.. Da li da idem na depilaciju ili da brijem... ?? Roditelji mi nisu dlakava,a ja jedini izrod.. ako je sad ovako sta ce tek biti u 20 god... Pomozite molim vas.. !!!
Najverovatnije da su ti malko hormoni posandrcali, ali to ne bi trebao da bude veliki problem. Moj savet ti je da se obratis lekaru opste prakse i neka te uputi kod specijaliste koji se bave tim problemom. Trenutno si u godinama kada hormoni mogu da cine svakakve ludorije sa tvojim telom, izmedju ostalog i preterana maljavost. Cak sta vise to se desava i curama, a mozes misliti kako je tek njima. Nemoj da se depiliras da ne bi pogorsao stvar pa da malje onda jos brze rastu!
Pustite svoej telo d a raste i razvija se kako treba, zdravo se i raznovrsno hranite, budite fizichki aktivni, edukujte se, uzivajte u mladosti koju imate i ne brinite o dlakama
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.