VES, miokarditis, pitanje
VES, miokarditis, pitanje
Ovako, na ultrazvuku srca je potvrđena sumnja na miokarditis ali dijagnoza i dalje nije potvrđena jer sam negativan na koksaki tipa B, mada kod adeno virusa stoje oznake da je prisutan u organizmu (tri znaka plus). Ultrazvuk sam uradio zboh ucestalih aritmija (VES) koje se javljaju periodicno i narocito posle napora i tokom prehlada i bilo kakve iscrpljenosti organizma (npr. prehlada, grip, stres pa cak i toplota). Najvise sam imao 4000 i vise preskoka dnevno. E sad mene zanima sta moze da uzrokuje miokarditis i kako tece dalja dijagnostika. Da li ga mogu uzrokovati toksini? Npr. U zadimljenoj prostoriji osecam znatne tahikardije, dim je od cigareta i marihuane. probao sam par puta (3 puta) marihuanu pa posto sam video (kako sam i mislio) da mi to ne odgovara nisam koristio vise. E sad me zanima da li je moguce da je to bilo poprskano nekom stetnom supstancom koja je izazvala ostecenje miokarda jer sam i u tim trenucima imao ubrzan puls i to veoma i imao sam osecaj da je puls ubrzan i jako slab (to je bilo pre aritmija). PS. klonim se i alkohola i bilo cega od hemijskih supstanci i zivim zdravo, unosim dosta vitamina u organizam.