majja napisao:Da li neko moze da mi kaze kako se radi pregled srednjeg uha zbog kog je cesta pojava vrtoglavica??!! Da li je to kalorijski test?? Da li i kojim putem se moze utvrditi da je u pitanju virus ili nesto sasvim trece??!! I kako se leci ako jeste virus??!!
Pozdrav i hvala, Majja
srednje uho
Re: srednje uho
Interesuje me ista stvar. Kad legnem na levo uvo onda mi se pojavi vrrtoglavica ili kad nakrenem glavu na levo.
pozdrav, ja imam sličan problem što se tiče vrtoglavice.Ali ustanovio sam pregledom da imam blagu perforaciju bubne opne desnog uva. Mala promaja, kupanje, i sledeće jutro počinje blaga vrtoglavica na različite položaje glave. Doktor mi je rekao da kad mi se to desi moram da pijem antibiotike i vata u uvo samo kad je hladno, jer ako vam se uvo oznoji može da dođe do gnojnog procesa tj. curenja uva. Kalorijski test je za ispitivanje vrtoglavice ali pre toga mora da se izvrši pregled bubne opne. Malo će da vam se vrti u glavi ali nije strašno. Ja vam ipak preporučujem pregled i mišljenje orl specijaliste, ništa na svoju ruku, ili neki babski recepti. Velik je ulog u igri... vaše zdravlje, nije vredno kockanja. Šta bi dao dao da imam sluh kao nekad.misajov napisao:Interesuje me ista stvar. Kad legnem na levo uvo onda mi se pojavi vrrtoglavica ili kad nakrenem glavu na levo.