Pozdrav i hvala, Majja

pozdrav Majo, imam problema sa ušima zbog sluha već duže vreme, od toga 3 operacije i od pre dve tri godine počele su da mi se javljaju povremeno blage vrtoglavice. Bio sam kod specijaliste i on mi je tražio taj kalorijski test na koji na sreću nisam pristao jer sam tek od skoro slučajno tražio da odem kod drugog starijeg doktora, sem što ovaj radi u dispanzeru koji mi je odmah utvrdio da imam perforaciju bubne opne i da mi je verovatno voda ulazila kad sam prao kosu. I taj test bi doneo velike probleme da sam ga odradio. Znači blago pocepana bubna opna koju mladi specijalista nije uočio. verovatno bi se onesvestio na testu. Hoću da kažem da netreba na prvom pregledu uzimati zdravo za gotovo nego potražiti mišljenje još nekog, s obzirom da je ovim stanjem u zemlji došlo do promena, mladi kadrovi su stvarno ambiciozni i jako brzo donose odluke kao što su operacije itd . hoću da kažem fali im iskustvo koje žure da steknu na nama smrtnicima pa da odlepršaju u neku zemlju EU i da tamo grade karijeru. To pišem jer sam previše verovao, od te tri operacije nisam imao nikakve koristi, sad imam samo problema. Pozdrav Majo, i čuvaj se.majja napisao:Da li neko moze da mi kaze kako se radi pregled srednjeg uha zbog kog je cesta pojava vrtoglavica??!! Da li je to kalorijski test?? Da li i kojim putem se moze utvrditi da je u pitanju virus ili nesto sasvim trece??!! I kako se leci ako jeste virus??!!
Pozdrav i hvala, Majja