Molim za odgovor!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
anchyka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 2:49 pm

Molim za odgovor!

Post od anchyka »

Do sada nisam bila udostojena odgovora na ovom forumu, pa bih vas zamolila da mi odgovorite bar ovog puta.

Menstruacija mi je kasnila 8-9 dana, test za trudnocu je bio negativan. Kasnjenje sam prepisala velikom stresu. Danas popodne sam dobila, medjutim pre nekih pola sata je pocela da slabi toliko da se jedva vidi na papiru. Cini mi se kao da prestaje. Da li je moguce da samo toliko traje? Sta tu nije u redu?
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Molim za odgovor!

Post od Dea »

Bez ginekoloskog pregleda moze da se nagadja:

1. trudnoca ipak postoji, samo test nije pokazao pravi rezultat (nije radjen u pravo vreme, na pravi nacin...)

2. mozda postoji neki ginekoloski problem

3. meni licno prvi dan ide pa stane, pa drugi dan ide, treci isto, pa cetvrti pauza.... itd.

Dakle moze da bude xxx toga, jedini pravi odgovor ti moze dati lekar koji te pregleda.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Molim za odgovor!

Post od Dea »

A da, mozda je i trudnoca u pitanju pa si prokrvarila ili se plod vezuje za posteljicu sto isto moze da izazove blago krvarenje...
Odgovori