Molim vas,pomozite mi.

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Borjana88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 16, 2011 1:43 pm

Molim vas,pomozite mi.

Post od Borjana88 »

Dobar dan....zelim vam sve najbolje u novoj godini. Ja imam 22.godine... imam problem da kozom.u poslednje vreme mi nenormalno izlaze akne,a uz sve to i veliki cvorici koji su puni linfe. Dermatolog mi je rekao da je izgleda problem sa hormonima. Bila sam kod ginekologa i dao mi je da pijem tabletice za kontacepciju "Mercilon",ali su mi od toga jos vise izlazili cvorici. Mnogo sam nervozna i za manje od 5.mesci,smrsala sam 12 kg. Reci te mi,molim vas...sta trebam da uradim?da li da radim neka ispitivanja vezano za hormone....ne znam vise gde da idem.
akykova
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 04, 2011 2:40 pm

Re: Molim vas,pomozite mi.

Post od akykova »

Borjana88 napisao:Dobar dan....zelim vam sve najbolje u novoj godini. Ja imam 22.godine... imam problem da kozom.u poslednje vreme mi nenormalno izlaze akne,a uz sve to i veliki cvorici koji su puni linfe. Dermatolog mi je rekao da je izgleda problem sa hormonima. Bila sam kod ginekologa i dao mi je da pijem tabletice za kontacepciju "Mercilon",ali su mi od toga jos vise izlazili cvorici. Mnogo sam nervozna i za manje od 5.mesci,smrsala sam 12 kg. Reci te mi,molim vas...sta trebam da uradim?da li da radim neka ispitivanja vezano za hormone....ne znam vise gde da idem.

Odmah endokrinologu (štitna žlijezda) i ljekaru opšte praxe da vidi gdje ćeš dalje. Mmislim da nije ok nastavljati s tim tabletama ako je još dore.
Odgovori