Molim vas,pomozite mi.
Molim vas,pomozite mi.
Dobar dan....zelim vam sve najbolje u novoj godini. Ja imam 22.godine... imam problem da kozom.u poslednje vreme mi nenormalno izlaze akne,a uz sve to i veliki cvorici koji su puni linfe. Dermatolog mi je rekao da je izgleda problem sa hormonima. Bila sam kod ginekologa i dao mi je da pijem tabletice za kontacepciju "Mercilon",ali su mi od toga jos vise izlazili cvorici. Mnogo sam nervozna i za manje od 5.mesci,smrsala sam 12 kg. Reci te mi,molim vas...sta trebam da uradim?da li da radim neka ispitivanja vezano za hormone....ne znam vise gde da idem.
Re: Molim vas,pomozite mi.
Borjana88 napisao:Dobar dan....zelim vam sve najbolje u novoj godini. Ja imam 22.godine... imam problem da kozom.u poslednje vreme mi nenormalno izlaze akne,a uz sve to i veliki cvorici koji su puni linfe. Dermatolog mi je rekao da je izgleda problem sa hormonima. Bila sam kod ginekologa i dao mi je da pijem tabletice za kontacepciju "Mercilon",ali su mi od toga jos vise izlazili cvorici. Mnogo sam nervozna i za manje od 5.mesci,smrsala sam 12 kg. Reci te mi,molim vas...sta trebam da uradim?da li da radim neka ispitivanja vezano za hormone....ne znam vise gde da idem.
Odmah endokrinologu (štitna žlijezda) i ljekaru opšte praxe da vidi gdje ćeš dalje. Mmislim da nije ok nastavljati s tim tabletama ako je još dore.