Molim Vas za pomoc

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Goran990ks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 4:05 pm

Molim Vas za pomoc

Post od Goran990ks »

Ne znam da li se povodom ovog problema obracam na dobroj temi, ali ako gresim preusmerite me molim Vas.
Vec par meseci imam tupe bolove, vise neprijatne u predelu vrata neposredno ispod desnog zgloba vilice i u desnom uhu. Bol nije stalan, ali je jako neprijatan i kada sam napolju uvek me boli u uhu. Posetio sam drzavnog lekara i nakon pregleda od 30sec prepisao mi je tantum verde.
akykova
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 04, 2011 2:40 pm

Re: Molim Vas za pomoc

Post od akykova »

Goran990ks napisao:Ne znam da li se povodom ovog problema obracam na dobroj temi, ali ako gresim preusmerite me molim Vas.
Vec par meseci imam tupe bolove, vise neprijatne u predelu vrata neposredno ispod desnog zgloba vilice i u desnom uhu. Bol nije stalan, ali je jako neprijatan i kada sam napolju uvek me boli u uhu. Posetio sam drzavnog lekara i nakon pregleda od 30sec prepisao mi je tantum verde.
Idi prvo zubaru, moguće je da proces na korijenu zuba, to se jednostavno liječi, imala sam slične simptome prije koju godinu. Paralelno s tim idi specijalisti za ORL - ušnom ljekaru i ne odustaj dok ti ne utvrde dijagnozu. Uz to, kapu na glavu i šal! Sretno.
Odgovori