Ne znam da li se povodom ovog problema obracam na dobroj temi, ali ako gresim preusmerite me molim Vas.
Vec par meseci imam tupe bolove, vise neprijatne u predelu vrata neposredno ispod desnog zgloba vilice i u desnom uhu. Bol nije stalan, ali je jako neprijatan i kada sam napolju uvek me boli u uhu. Posetio sam drzavnog lekara i nakon pregleda od 30sec prepisao mi je tantum verde.
Molim Vas za pomoc
Re: Molim Vas za pomoc
Idi prvo zubaru, moguće je da proces na korijenu zuba, to se jednostavno liječi, imala sam slične simptome prije koju godinu. Paralelno s tim idi specijalisti za ORL - ušnom ljekaru i ne odustaj dok ti ne utvrde dijagnozu. Uz to, kapu na glavu i šal! Sretno.Goran990ks napisao:Ne znam da li se povodom ovog problema obracam na dobroj temi, ali ako gresim preusmerite me molim Vas.
Vec par meseci imam tupe bolove, vise neprijatne u predelu vrata neposredno ispod desnog zgloba vilice i u desnom uhu. Bol nije stalan, ali je jako neprijatan i kada sam napolju uvek me boli u uhu. Posetio sam drzavnog lekara i nakon pregleda od 30sec prepisao mi je tantum verde.