simptomi

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
beba1970
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 16, 2011 4:38 pm

simptomi

Post od beba1970 »

Od avgusta imam lupanje srca,osecaj da se gusim,hronican umor,vrtoglavicu,jedem a mrsavim.Od skora knedla u grlu.
Radila hormone u avgustu i juce.Rezultati O.K.
Bila kod kardiologa,radjen EKG,osim ubrzanog pulsa sve normalno.
Sutra idem na ultrazvuk stitaste.Pocinjem da mislim da uobrazavam,ali jako mi je lose.
Ima li neko sa slicnim simptomima i sta vam je receno? :cry:
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 20, 2010 9:54 am

Re: simptomi

Post od cita »

Citam tvoje simptome i kao da vidim sebe pre dvadesetak godina. Sada imam 47, a te simptome imala sam sa 25-26godina. Isla sam od lekara do lekara da bi na kraju dijagnoza bila "na nervnoj bazi". Simptomi su mi se javljali povremeno jos par godina, jedini lek koji sam koristila bio je persen, biljni lek za smirenje /ponekad kad sam bas jako bila uznemirena pila sam bromazepam od 1,5mg/. Pila sam cajeve od nane, kamilice, lipe i ne znam da li sam ubedila sebe ili mi je zaista bilo bolje, ali su se simptomi sve redje ponavljali. Nekad mi se desavalo da me uhvate svi simptomi odjednom ali budem zaokupljena necim /u to vreme cerka mi je bila mala / ili sam na poslu, pa samo primetim da mi je bilo lose a sad se osecam dobro. Sto se tice toga da jedes a mrsavis, panika je tvoj najveci neprijatelj. Ja sam znala za 3 dana da smrsam u tim trenucima i po 3-4kg! Volela bih da ti ova moja zivotna prica pomogne, zelim ti brz oporavak!
beba1970
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 16, 2011 4:38 pm

Post od beba1970 »

Hvala na odgovoru!Ipak da ti javim da su ipak nasli o cemu se radi.Imam tzv.nodus na stitastoj i smanjenu funkciju.
Tako da sad krecem sa lecenjem pa cu valjda da se ratosiljam simptoma. :o
quincekap
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od quincekap »

Sta su ti dali kao lek i kako su ustanovili da je u pitanju smanjena funkcija? Jel hipo ili hiper? Kada su u pitanju nodusi obicno je hipertireodizam i tada se mrsavi,a kad je hipo onda se covek ugoji.
Jel imas problem sa varenjem i mozda ucestale stolice?
Odgovori