Molim za misljenje dr

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Jeka88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 9:05 pm

Molim za misljenje dr

Post od Jeka88 »

Postovani, probacu da vam detaljno objasnim svoj problem kako bi ste me sto bolje razumeli. Od novembra sam lecena zbog upale jajnika, prva terapija je bila hemomicin i vag. neo penotran 10 dana. Posto su se bolovi nastavili panklav 1000 i vag. macmiror 10 dana i posle te terapije imala sam jos jace bolove. Kao dalju terapiju dobila sam longacef 10 dana i vag. poliginax. I dok sam primala terapiju osecala sam bolove, nastavila sam je sa panklavom. Inace na desnom jajniku bila je cista gustog sadrzaja 32 mm. Na poslednjoj kontroli, bolovi su prestali i dr mi je rekla da sam skroz izlecena i da se cista povukla. Proslo je 3-4 dana opet sam osetila sevanje u desnom jajniku, radila sam sedimentaciju koja je bila 7 i leukociti su bili mirni. Dr mi je rekla da ne zna zasto osecam bolove i sevanje jer je sve u redu i dobila sam Jeanine da se upale ne bi ponavljale. Na kraju sam otisla kod druge dr za misljenje, pregledala me je UZ sondom i rekla da sam u potpunosti zdrava i da ne zna sto sam pila ovoliku terapiju, na UZ je videla da mi se desni jajnik spustio ako sam dobro razumela ispod materice i da me zbog toga s vremena na vreme sevne jajnik, da sam psihicki opterecena i da se opustim. Receno mi je da ce mi te kontrac. pilule dosta pomoci. Tad mi i nije palo na pamet da pitam kako se vraca taj jajnik, danas me sevne ponekad jajnik i bolovi su prisutni kako kad. Dva dana me ne boli pa opet pocne da me gnjavi, postala sam nervozna jer ovo dugo traje. Vas pitam koliko otprilike treba vremena da se taj jajnik vrati, da li postoji neka metoda vracanja jajnika i da li smeju da se imaju odnosi za to vreme? Ovo mi je prva upala, nikad nisam imala problema osim sto sam imala ne redovne menstr. koje su se pre godinu dana stabilizovale. Asmaticar sam, ali nikad tezih zdravstvenih problema nisam imala. Pre svega ovoga planirala sam trudnocu, ali eto ovo se desilo... Molila bih za vase strucno misljenje, puno pozdrava...
Odgovori