imam problem ne znam kome da se zalim al u bolovima sam

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
freak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 25, 2011 2:07 pm

imam problem ne znam kome da se zalim al u bolovima sam

Post od freak »

imam jako peckanje na vrhu dok uriniram.. jako se bojim ne znam kome da se obratim sramota me. dali mi mozete pomoci ikako ja cu vam opisati to al ne umem pravilno da se izrazavam... jako me boli vec nedelju dana, imam jako peckanje na vrhu dok uriniram.. pomagajte
Korisnikov avatar
atropa_belladona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 24, 2011 8:00 pm

Re: imam problem ne znam kome da se zalim al u bolovima sam

Post od atropa_belladona »

dragi friče,

mislim da će ti svaki lekar ovde, a i oni koji to nisu (uključujući i mene) reći da moraš otići kod lekara. Ne treba da te je sramota, jer to su normalne stvari sa kojim se sreću ljudi, bili mladi ili stari.
Ja mislim da je u pitanju neka infekcija, koja naravno može da se leči, ali je neophodno da te pre toga lekar pogleda.

Svako dobro!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: imam problem ne znam kome da se zalim al u bolovima sam

Post od Dr011 »

naravno, treba otici lekaru...trebalo bi pogledati penis i videti da li je prisutna upala, uraditi analizu mokrace, po potrebi i druga laboratorijska ispitivanja...moze da bude iritacija ili infekcija, a ako je infekcija treba je leciti odgovarajucim antibiotikom...zato se javi lekaru, nema razloga da bila sta trpis i brines se, lekar i jeste tu da pomogne kad tako nesto nastane...
Odgovori