Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Доктор ми је рекао да су попуцали бочни лигаменти на колену,али ништа детаљније.. отока има још и врло споро спада иако доста хладим,и мажем гелом..,а прошло је месец дана....ако је неко имао сличну повреду нека јави...хитно
imam problem sa kolenom,ali doktor nikako da mi kaze odredjeno kako bih se oporavio tako da ocekujem od vas pomoc. snimao sa na mri: minimalni zglobni izliv , hronicna gotovo potpuna ruptura ACL-a , mali deo nerupturiranog ACL-a distediran , parcijalno rupturiran MCL u faxi sanacije , intrasupstacijalna manja nedislocirana rupturta zadnjeg roga meniskusa ( u fibroznoj sanaciji) to je nalaz mri. A meni posle svakog manjeg cima maltene ispada koleno i ako ga opteretim malo vide pocinje da boli. E to je to pa ocekujem odgovor. hvala unapred.