Повреда колена,лигаменти
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
srbija u srcu mom
- Novi član

- Pridružio se: Sub Dec 25, 2010 7:20 pm
Повреда колена,лигаменти
Доктор ми је рекао да су попуцали бочни лигаменти на колену,али ништа детаљније.. отока има још и врло споро спада иако доста хладим,и мажем гелом..,а прошло је месец дана....ако је неко имао сличну повреду нека јави...хитно

Re: Повреда колена,лигаменти
imam problem sa kolenom,ali doktor nikako da mi kaze odredjeno kako bih se oporavio tako da ocekujem od vas pomoc. snimao sa na mri: minimalni zglobni izliv , hronicna gotovo potpuna ruptura ACL-a , mali deo nerupturiranog ACL-a distediran , parcijalno rupturiran MCL u faxi sanacije , intrasupstacijalna manja nedislocirana rupturta zadnjeg roga meniskusa ( u fibroznoj sanaciji) to je nalaz mri. A meni posle svakog manjeg cima maltene ispada koleno i ako ga opteretim malo vide pocinje da boli. E to je to pa ocekujem odgovor. hvala unapred.
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Повреда колена,лигаменти
Sa takvim nalazom ste odlican kandidat za operaciju i takvo lechenje kao najbolje reshenje!
Sa nalazima se obratite ortopedu pa cete posle pregleda vec dobiti smernice i savete sta i kako dalje!
Sa nalazima se obratite ortopedu pa cete posle pregleda vec dobiti smernice i savete sta i kako dalje!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.