Imam problem.U zadnjih 4 meseca desava mi se da posle sex. odnosa imam pukotinu na ulazu u vaginu.Bolna je i neprijatna.Kada se to prvi put desilo...otishla sam kod ginekologa i doktorka je rekla da imam gljivice i infekciju i da se to desilo zbog toga.Kada su stigli rezultati ustanovljeno je da nemam nista,a sekret je tu.A na ranicu se nije ni obazirala, iako sam joj to non stop spominjala.Radila sam i test na hlamidiju i jos one 2 bakterije i nalazi su bili uredni.Zavrsila se terapija(mak mirror vaginalete)...i sve je bilo ok. Imala sam odnose sa deckom i odmah cim smo zavrsili sam pogledala dole i opet ista prica...pukotina na ulazu.Onda nismo imali odnose mesec dana da bi bili sigurni da je to zaraslno i delovalo je da jeste,a onda se opet desila ista prica posle odnosa.A da napomenem da smo pri zadnjem odnosu koristili i lubrikant( multigyn) koji je doktorka preporucila, za slucaj da se nisam dovoljno navlazila.I opet ista prica.
Ne znam sta da radim.Bojim se da ovo nikada nece proci....oticicu i kod nekog drugog ginekologa, ali se plasim da ce mi reci isto,a da ce problem ostati.Ocajna sam....pomozite, ako znate nesto o ovome!
Hvala unapred