kamen u zucnoj kesi, moze li se izbeci operacija
kamen u zucnoj kesi, moze li se izbeci operacija
imam dosta sitnog kamenja u zucnoj kesi, ne smeta mi nista od hrane jedino ponekad dobijam jake napade, moze li se nekim lekom ili cajem to resiti, jer citam da neki imaju bolove ili probleme sa varenjem i posle operacije, pa neznam dal da operisem uopste.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: kamen u zucnoj kesi, moze li se izbeci operacija
Da,ja sam ta retka osoba koja je nadrljala posle operacije zuci,ali je meni pronadjena kasnije i Candida u crevima,pa je mozda i ona bila uzrok svim mojim problemima,mada ko ce ga znati sta je tu sve? Neki su sumnjali na Krona,neki da imam Celijakiju,jer sam naglo,posle operacije smrsala 17 kg i uopste ne mogu da varim masti,a nedostaje mi i vitamin D.
Postoje cajevi koji tope kamenje,imam i tel. coveka koji navodno pravi takav caj,ali to nisam probala.U Bugarskoj imaju dobre cajeve kojima tope kamencice,ali hirurzi nisu za to,da se ne bi neki od manjih kamencica pokrenuo i zavrsio u kanalu.I homeopatija se bavi topljenjem kamencica.
Ipak je svako slucaj za sebe.
Postoje cajevi koji tope kamenje,imam i tel. coveka koji navodno pravi takav caj,ali to nisam probala.U Bugarskoj imaju dobre cajeve kojima tope kamencice,ali hirurzi nisu za to,da se ne bi neki od manjih kamencica pokrenuo i zavrsio u kanalu.I homeopatija se bavi topljenjem kamencica.
Ipak je svako slucaj za sebe.