Kondilomi,kolposkopija?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Mnbvcx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 01, 2010 3:26 pm

Kondilomi,kolposkopija?

Post od Mnbvcx »

Pre tri godine sam prvi put otisla kod ginekologa na privatnu kliniku. Receno mi je da imam kondilome na ulazu,siljaste. Uklonjeni su nekoliko meseci kasnije.
Posle toga sam isla u Studentsku polikliniku na obicne preglede. Poslednji put sam bila pre dve nedelje i nisu mi ni spomenuti kondilomi. Medjutim,pre tri dana sam otisla kod istog privatnika koji mi je prvi put konstatovao kondilome. I opet isto... ' u introitusu sitni kondilomi'. Iskrena da budem,sumnjiva mi je cela ta prica. Pa bih bila zahvalna ako bi mi neko odgovorio da li bi se ti kondilomi mogli uociti golim okom ili je potrebna kolposkopija?
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Kondilomi,kolposkopija?

Post od dannina »

Postoje kondilomi i vidlivi, a i nevidljivi golim okom. Ako sumnjate uvek mozete da uradite kolposkopiju, tokom koje se mogu uociti sve promene.
majakica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 09, 2011 2:26 pm

Re: Kondilomi,kolposkopija?

Post od majakica »

Potrebna je kolposkopija...verovatno su te u studentskoj samo otaljali,idi kod jos nekog doktora pa vidi sta ce treci da ti kaze...
Odgovori