DZ Vozdovac

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
grofica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 02, 2007 11:42 am

DZ Vozdovac

Post od grofica »

Da li znate nekog dobrog ginekologa u DZ Vozdovac?
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

pozz,
mozda na ovom topiku - dom zdravlja Vozdovac - kod koga? pronadjes odgovor

Slika , jane_doe
profnr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 11:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od profnr »

Dr Djurdjica Cirakovic je bas fina, ali, s obzirom na cinjenicu da ima 10 hiljada pacijenata, nije moguce otvoriti karton kod nje (cula sam kad je sestra sa saltera obrazlagala devojci koja je htela da otvori karton kod ove dr). Pozdrav!
paki
marika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 24, 2006 11:59 am

Post od marika »

Ima jedna divna,mlada zena,odgovorna i ozbiljna u svom poslu,a topla i nezna u komunikaciji.Zahvaljujuci ovom forumu sam pocela da idem kod nje(prebacila sam se upravo od dr. Cirakovic,koja je za moj ukus malo vise kruta),ona mi je vodila trudnocu i ovih bi dana bas trebalo da odem na prvi posleporodjajni pregled,i suprug i ja sa nestrpljenjem cekamo da je vidimo,i podelimo iskustva i emocije sa porodjaja.Toplo ti je preporucujem,neces se pokajati ako zelis savesnog,strucnog i dragog lekara za svog gina.
When there's a will,there's always a way.
SlikaSlika
grofica
Novi član
Novi član

PITANJE

Post od grofica »

NISI MI REKLA NJENO IME ?
marika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 24, 2006 11:59 am

Post od marika »

Izvini, :D totalno sam prsla :D ,beba mala a kuca puna gostiju vec 3 dana :-?
Doktorka se zove Marijana Banasevic.Odoh sad natrag svome novoroditeljskom ludilu :lol: :lol:
When there's a will,there's always a way.
SlikaSlika
nikki03
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2005 1:51 pm

Post od nikki03 »

:D
Cestitam draga Marika, tek sam sada videla da si se porodila. Zelim ti mnogo ljubavi, srece i strpljenja sa malom secerlemom!
Pozz
grofica
Novi član
Novi član

hvala

Post od grofica »

hvala i srećno sa bebicom
majakica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 09, 2011 2:26 pm

Re: DZ Vozdovac

Post od majakica »

Zelim da upozorim da ne idete kod doktorke Banasevic!Imala sam sekret i doktorka je stalno govorila da treba da se prati,.sledeci put odem,dobijem vaginalete za sekret..i sve tako..ali problem nije nestajao..tako sam dve godine potrosila na lecenje sekreta a da uopste nije utvrdjen uzrok sekreta..otisla sam kod druge doktorke i na prvom pregledu uocila je CIN3!Zbog doktorke Banasevic bila sam na korak do raka grlica materice(jer je cin3 pet do 12 za rak),i morala na operaciju..jer kad je i CIN1 ili CIN2 u pitanju,to ne treba da se prati vec odma da se spaljuje ranica na grlicu,,dakle,samo sam izgubila vreme i dovela zivot u opasnost,sa 26 godina i em nisam jos radjala decu..kasnije sam cula da nju zovu doktor za sekrete..toliko o doktorki..
Odgovori