AMINOSINTEZA
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
AMINOSINTEZA
Imam 30 godina i ostala sam u drugom stanju putem vestacke oplodnje. Sledece nedelje ulazim u 18-tu nedelju i doktor koji mi vodi trudnocu, privatno, mi je rekao da bih trebala da uradim aminosintezu. Zanima me da li je bolje raditi u drzavnoj bolnici, buduci da sam cula da se lezi u bolnici minimum 24 sata? Hvala unapred
Re: AMINOSINTEZA
Mislite na AMNIOCENTEZU?
Moze da se radi i privatno, ali placa se zavisno od ustanove. Stvar sa drzavnim bolnicama je u tome sto oni zbog svojih protokola moraju da drze zene tu par dana posle toga, a u privatnim vas odmah puste ali savetuju odmor i lezanje u trajanju od par dana.
Verovatno se radi isto, na isti nacin, ali je svakako bolje odlezati posle toga, bez obzira gde da je radite.
JA sam radila, jer sam u trecoj trudnoci imala 37 godina, i sve je proslo u8 najboljem redu.
Ipak je odluka na vama.
Sve najbolje.
Pozdrav.
Moze da se radi i privatno, ali placa se zavisno od ustanove. Stvar sa drzavnim bolnicama je u tome sto oni zbog svojih protokola moraju da drze zene tu par dana posle toga, a u privatnim vas odmah puste ali savetuju odmor i lezanje u trajanju od par dana.
Verovatno se radi isto, na isti nacin, ali je svakako bolje odlezati posle toga, bez obzira gde da je radite.
JA sam radila, jer sam u trecoj trudnoci imala 37 godina, i sve je proslo u8 najboljem redu.
Ipak je odluka na vama.
Sve najbolje.
Pozdrav.