Trudnoca ... HITNO

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Goran20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 01, 2006 4:33 pm

Trudnoca ... HITNO

Post od Goran20 »

Dobar dan ...
Imam jedan problem , naime , ja i moja djevojka smo imali odnose , koristili smo kondom , i tokom odnosa kondom mi je spao i ostao u njenu vaginu ... izvadila ga je , i u kondomu ( osim providne tecnosti ) bilo je i bijelih kapljica ... ja sam svrsio tek posle , izvan vagine ... da li je moguce da zatrudni ? postoji li mogucnost da mi je sperma izasla u kondom a nisam ni osjetio ? molim pomognite ... hvala .
Goran20
Novi član
Novi član

Post od Goran20 »

Molim vas odgovorite shto prije ... da li mogu da svrshim a da ne osjetim ??? da li mozhe djevojka da zatrudni a da ja nisam svrshio ?? da zatrudni od one providne technosti ili nechega ?
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Teoretski je moguće. Ali ako ništa nije iscurilo iz kondoma (a pretpostavljam da nije ako ste ga odmah izvadili) onda nema razloga za brigu.

Ako vam je baš frka, možete da uzmete pilule za dan posle u apoteci.
Goran20
Novi član
Novi član

Post od Goran20 »

to je bilo prije 2-3 nedelje ... ne mozhe se nishta sad uradit ... chekamo da vidimo je li trudna ... vishe savjeta molim vas :(((
Makica Bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 31, 2006 12:57 pm

Post od Makica Bg »

Moze da zatrudni,a cak i da ne svrsis!!!U toku odnosu tebi izlazi semena tecnost koju ti ne osecas,ali koja takodje ima spermatozoide,koji mogu da je oplode!!!Sanse jesu male,ali nije nemoguce!!!
Pozdrav!
Makica
Cat
Aktivan član
Aktivan član

Post od Cat »

Pa ako je prošlo 2-3 nedelje, kupite test na trudnoću...zašto čekate...
Goran20
Novi član
Novi član

Post od Goran20 »

molim vas vise savjeta ... ocajan sam ...
Cat
Aktivan član
Aktivan član

Post od Cat »

Meni nije jasno šta ste radili do sada.

Jedini savet koji bilo ko u ovom trenutku može da ti da je da odeš u apoteku i uzmeš test na trudnoću koji košta oko 200 dinara. On može da se koristi već 7 dana posle rizičnog odnosa.

Pošto si, vidim, na urologiji napisao da ništa nije iscurilo iz kondoma ja verujem da devojka nije trudna ali umesto što tu sad paničite kupite test i proverite. Batali očaj - ako si bio muško da se sexaš, budi muško i sad i suoči se sa problemom.

Sledeći put ako se desi nešto rizično (kondom spadne, pukne ili slično) postoje tablete, Postinor2, koje se uzimaju do 12 sati posle odnosa.

Srećno.
Goran20
Novi član
Novi član

Post od Goran20 »

Suochio sam se ja sa problemom ... Problem je shto ja i djevojka imamo po 16 godina , i ona mora to sakriti od majke ... Ovo Goran20 mi je drugov login , pa s njega pishem ....
Frka je ako joj majka uhvati test ... Uradicemo test shto prije ...
Goran20
Novi član
Novi član

Post od Goran20 »

ako nije problem neka obgyn i pedja daju savjet ...
s.and.i
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 2:43 pm

Post od s.and.i »

Izvini, ne bih da zvucim bzvz ali ne znam sta ocekujes da cujes od Pedje i obgyn?
Teorijski sanse da je zatrudnela postoje svakim nezasticenim odnosom. Testovi se rade ujutru, ako je tolika frka od mame neka stavi test ispod jastuka, sakrije ga negde, ujutru navije sat dok svi spavaju i odradi test... nista drugo ne preostaje... ili da radi test ili da strepi da li ce dobiti period ili ne, a samim stresom moze da ga poremeti da joj kasni i da se jos dodatno is3pujete. Prekratite sebi muke, odvojte 250 din za test i znacete.

pozdrav!
Goran20
Novi član
Novi član

Post od Goran20 »

uradili smo test ali uveche ... oko 8 ... i test je negativan ... rekli su mi da je bolje ujutro ... kolike su shanse da je netachan ?
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Ocete li vi ista uraditi kako treba? Ja razumem da vam je frka ali kad ste 2 nedelje cekali mgli ste i do sutradan ujutro.
Sad kupi drugi test. Cisto sumnjam da je doslo do trudnoce ne zbog testa vec zbog opisane situacije.
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
Odgovori