Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Kada su kancerogena oboljenja u pitanju ima dosta uspešnih slučajeva čak i kod otvorenih tumora koji su krvarili i izazivali povraćanja. Ipak za dijabetes nije potvrđeno sa sigurnošću. Ipak smatram da treba probati ukoliko neko veruje u ovakvu terapiju.
Dijabetes je i psihosomatska bolest, samo nikako da docekam da to neko zvanicno potvrdi Zato ima smisla probati sve sto utice na snagu volje i treba nam optimizma i zezanja sto vise!!!
Moja teorija je da sam sama sebe podsvesno dovela do dijabetesa. Moj pankreas je iz nekog razloga veoma ljut! Mislim da je snaga volje i želja za promenom presudna. Ni jedan od izazivača dijabetesa kod mene za sada nije preovladao. Nasledni faktor ne postoji, veliki stres ne postoji, oboljenje pankreasa ne postoji... Pa šta onda ja da mislim! rekli su mi da imam sindrom policističnih jajnika i da je to izazivač ali se veoma brzo pokazalo da je i to pogrešna dijagnoza jer na osnovu toga ne bih mogla da ostanem u drugom stanju. I kako da ja znam šta je u pitanju?!!!
Ej, razliciti su i nama ponekad neshvatljivi uzroci! Znam decka koji je dobio secer jer je Tito umro, drugi od straha na zubarskoj stolici, devojcica jer su joj se roditelji razveli, ortak posle gripa, ja godinu dana posle saobracajke... itd...