Controloc, sta posle ???

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Rale69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 28, 2010 4:05 pm

Controloc, sta posle ???

Post od Rale69 »

Do pre 4 nedelje sam se savijao od bolova...imam klizajucu zeludacnu herniju...i vraca mi se kiselina u jednjak...od kada pijem controloc, novi sam covek...cak sam jednom dopustio sebi da se prejedem i sve je OK...treba za neki dan da odem na kontrolu i ocekujem da necu morati vise da pijem lekove...SVE TEKSTOVE o zeludacnim problemima, blokatorima protonskih pumpi, itd, sam ovde procitao i mnogo toga saznao i naucio i mnogo hvala na tome...ali ipak da pitam...sta mogu ocekivati nadalje ? Da li je ovo samo kratkotrajno zatisje ili sam resio problem na duze ? Vodim racuna o ishrani, bavim se rekreacijom i borim se sa stresom za sada uspesno... Sta ako mi se problemi vrate ? Da li je terapija ista ili u tom slucaju treba koristiti drugaciju terapiju ? Veliki pozdrav za sve dobre ljude, cija prava imena i ne znamo, a pomazu kad god mogu... mozda nije u saglasnosti sa sajtom i shvatanjima lekara ali ipak cu reci od srca, bez namere da uvredim nekoga ili necije obrazovanje...NEKA VAS BOG CUVA DOBRI LJUDI !!!
Odgovori