tumor jetre

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dunja Piljic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 16, 2010 7:32 pm

tumor jetre

Post od Dunja Piljic »

Imam bebu kojoj je sa dva i po meseca postavljena dijagnoza hepatoblastoma.Operisana,tumor je izvadjen u celosti nalazio se na 6. i 7. segmentu jetre,dimenzije 44.3 x 3.7 x 4.5 cm.Histopatoloski nalaz u potpunosti odgovara hepatoblastumu mesovitog epitelnog i mezenhimskog tipa.U limfnom cvoru nema tumorskog tkiva.Nalaz alfa fetoprotein je pred operaciju bio 7932 posle operaciju afp. je 1678.Tri nedelje nakon operacije ukljucena prva hemoterapija,primila je CDDP1.Svi nalazi u granicama referentnih vrednosti.Volela bih da cujem vase misljenje...Sta vi mislite kakve rezultate mogu da ocekujem? Da li je neko imao slicno iskutvo,kakav je bio ishod?
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Re: tumor jetre

Post od sandrao »

Draga Dunja,

nemam iskustva, ali zelim da ti pozelim srecu i snagu. Trebace ti bez obzira na sve.

Zelim vam srecu, dug zivot i da prebrodite ovu krizu, nadam se jedinu ove vrste.

Srdacan pozdrav,
SandraO
Dunja Piljic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 16, 2010 7:32 pm

Post od Dunja Piljic »

Hvala ,mi se borimo i molimo ...jer znamo da ce nasa mala lavica sve ovo izdrzati jer se dosad pokazala kao veliki mali borac.
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm

Post od siki pardik »

bem ti sranje i zivot.bas nasla beda gde ce da udari,u bebu.joj Boze,sta je ovo.neznam nista o raku,htela sam samo da vam kazem da vam od sveg srca zelim sve najbolje i da dusica ozdravi i bude zdrava uvek.poljubac za bebicu,zlato malo.
Odgovori