PROBLEMI SA ORGAZMOM

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sanit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 09, 2010 3:04 pm

PROBLEMI SA ORGAZMOM

Post od sanit »

Pozdrav svima...volela bih ako neko moze da mi pomogne. Naime jako dugo nisam mogla da dozivim orgazam i jos uvek ne znam da li sam uspela, jer pri stimulaciji klitorisa mi je jako lepo ali imam nagon da mokrim...da li je to normalno i sta znaci. Hvala svima unapred. :cry:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: PROBLEMI SA ORGAZMOM

Post od tamaraft »

Koliko ste dugo seksualno aktivni? I da liste uopshte seksualno aktivni?

Nagon na mokrenje je normalna pojava, zbog blizine mokracovoda, zato je bitno da ispraznite besiku pre odnosa, ako je u opshte u pitanju odnos...ili je u pitanju samozadovoljavanje?

Niste bash dali dovoljno podataka...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
sanit
Novi član
Novi član

Post od sanit »

Aktivna sam vec duze vreme...4-5 godina i imala sam 3 partnera. U pitanju je i odnos, a i samozadovoljavanje. Pa cak i kada ispraznim besiku to se desava. Sta to znaci? :cry:
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Meni to bas i ne lici na orgazam, kako ste opisali.
sanit
Novi član
Novi član

Post od sanit »

Na kraju odnosa kada nastavi da mi stimulise klitoris, pocinje mi grcenje misica, struja kroz noge i nakon toga ne znam uopste sta se desilo, da li sam mokrila ili sam svrsila. Ne znam, jer do sada nisam uspevala ni ovo, nikada nisam dozivela orgazam, a ranije sam na pokusaj stimulacije klitorisa (obicno na solji) mokrila. Hvala ti puno unapred.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Bez obzira shto ste toliko dugo seksualno aktivni meni se chini da vi svoj organizam uopshte ne poznajete!

Kako ne znate da li ste doziveli orgazam ili ste mokrili?
Kako ne mozete posle odnosa da vidite sta se desilo?

Da li ikada sebe sami stimulisete i postignete orgazam i kako on izgleda?

Grchenje misica i strujanej kroz noge koje pominjete jesu orgazam a tokom zenskog orgazna se javlja i ejakulacija iz vagine usled nakupljanja sekreta i luchenja zlezda koje je pojacano tokom odnosa i stimulacije intimnih delova, ali isto tako moze doci i do ispushtanja mokrace zbog upravo onoga shto sam napisal au prvom postu, anatomske blizine mokracovoda i klitorisa. Sto ope tnije nishta chudno, samo dokaz vaseg opushtanja, ali se isto tako moze i kontrolisati ako je zaista u pitanju urin koji se javlja tokom orgazma!

Ako je pak u pitanju samo vaginalni sekret onda svakako morate znati da prepoznate razliku, bar tako hto cete zvojom rukom i chulom mirisa i vida proveriti shta je u pitanju, poshto nadam se da znate kako da razlikujete urin i vaginalni sekret...imajte u vidu da vaginalni sekret posle odnosa nije isti kao sekret koji srecete tokom dana ili meseca kada nemate odnose, u pitanju je malo redja sluzava tecnost, ali bogata feromonima i svakako nije mirisa i boje kao urin.

Najbolje je da pre svega sami sebe upoznate!

Da se stimulisete i nauchite arzliku izmedju klitorlnog orgazma, vaginalnog orgazma i da nauchite da kontrolisete mokracovod ako je u tome problem. Pronadjite program Keleg vezbi i pochnite da ih radite po pravilu!

U svemu ovome mozete samo pomoci sami sebi, i naravno partneru uvek skrenuti paznju ako postoji mogucnost mokrenja tokom odnosa sa vase strane.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
sanit
Novi član
Novi član

Post od sanit »

Hvala puno na odgovoru. Tada je bilo vodeno i bezbojno, ali svakako cu se pozabaviti upoznavanjem svoga tela. Do sada mi nije smetalo, a u poslednje vreme utice na moje zadovoljstvo i samopouzdanje.
lozicka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 25, 2010 10:59 am

Post od lozicka »

sanit mislim da treba da se psihicki opustis pri odnosu jel tvoje telo dozivljava
orgazam i praznjenje a ti toga nisi svesna.a ono sto je najbitnije u svemu je
dobar sex jel bez njega nema ni dozivljaja.pozzz
sanit
Novi član
Novi član

Post od sanit »

znam da je psihicko optustanje najbitnije, ali mnogo puta i jesam, pa opet nista. Eto Jednom se desilo, a ja opet mislim da je to ipak bilo mokrenje. Nastavicu da pokusavam, ali prvenstveno da upoznam samu sebe... :cry:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

A sto :(? sto tuzna faca?

Upoznati sebe je neshto najbolje shto cete u zivotu uchiniti!

Nemojte da se predajete i da imate od samog starta negativn emisli, to vam svakako nece pomoci!

Prochitajte temu Sta svaka zena MORA da zna u ovom podforumu, verujem da ce vam mnoge stvari biti jasnije!
sanit
Novi član
Novi član

Post od sanit »

Hvala mnogo na svim savetima, a temu 'sta svaka zena mora da zna' vec sam pocela da citam i svaka cast na svim obavestenjima. :D
Infinity
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 15, 2010 12:07 am

Post od Infinity »

Da i ja sam sa slicnim problemom,a koliko vidim ne i jedina ma koliko mislila da je to rijetko i da cure nemaju te probleme u tolikoj mneri,bar ne nijedna koju ja znam.
Nije ni do partnera,promjenila sam ih solidan broj,istrazivala seve i znam sta mi prija ali opet sve je super lijepo mi je ali vrhunac...nikako da dodje,opustim se al ono isto,jednostavno uzivam ali nema sanse da dozivim orgazam.
Jesam par puta,tako reci na silu,ali to traje cijelih sekund ma ni toliko i odma prodje kao da nista nije ni bilo.
sanit
Novi član
Novi član

Post od sanit »

Naravno da nismo jedine, ima jos mnogo devojaka sa istim problemom. Samo mi reci jel osecas ti grcenje misica i struju u nogama? :-?
Odgovori