GDE VODITI TRUDNOCU

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
annaanna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 04, 2009 8:04 pm

GDE VODITI TRUDNOCU

Post od annaanna »

Devojke, da li neka moze da mi preporuci nekog dobrog ginekologa koji bi mi vodio trudnocu iz fronta ili visegradske ?
Hvala :D
mikonosii
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 02, 2010 12:43 am

Re: GDE VODITI TRUDNOCU

Post od mikonosii »

Ja idem kod dr Sveto Pantovica iz visegradske i dopada mi se zato sto je miran i stalozen,ozbiljan, i dobar dijagnosticar.Prvi put kada sam bila kod njega imala sam cistu na jajniku i on mi je rekao da je vodena i da ce puci sama i da dojem posle ciklusa.Meni nebese pravo pa reko da odem kod jos nekoga.Posle toga otisla sam kod 4 vrhunska i poznata lekara i oni mi svi rekose obavezna hitna operacija i ja se uplasim kao otkud sad to sve tako hitno.I kad sam sa svima njima zavrsila ja dobijem ciklus i odem na kontrolu kad ona pukla,a ja se spasila operacije.Video covek da je vodena i nema potrebe da se operise,a ovi drugi lekari ne znaju da naprave razliku izmedju cisti tj. ne vide dobro na ultra zvuku i onda im je sigurnije da te operisu da ne rizikuju.Sada pokusavam da ostanem trudna i idem kod njega na pracenje.
Odgovori