kvrga i bol ispod kolena

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
STOLE M
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 28, 2010 9:48 am

kvrga i bol ispod kolena

Post od STOLE M »

Jos u detinjstvu sam zadobio udarac ispod kolena .ORTOPED je to lecijo na razne nacine od gipsa,masti ,inekcija i na kraju mi je rekao da pijem andole.kvrga mi je ostala do dana danasnjeg bol se svremenom smanjila uvek meje bolelo na hladno posle fizicke aktivnosti.kad je koleno vruce ja ga i ne osetim kod obicnog hodanja ili trcanja.Problemi se pojavljuju kod punog cucnja ili hoda uz stepenicePONOVO SAM SE POCEO BAVITI SPORTOP PA MI JAKO SMETA.MOLIM VAAS DA MI NEKO PROBA OBJASNITI O CEMU SE ZAPRAVO RADI.MISLIM DA GA POKUSAM PONOVO DA LECIM PA NEZNAM STA JE I ODAKLE DA POCNEM PA VAS MOLIM ZA STRUCAN SAVJET ILI MOZDA DIJAGNOZU.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: kvrga i bol ispod kolena

Post od tamaraft »

Svasta Vi napisaste ali nista od toga niej dovojno da se bilo kakva dijagnoza uspostavi, posebno shto se ovde i ne bavimo uspostavljanjem dijagnoza.

Obratite se fizijatru, otidjite na pregled, sve potrebne analize pa cete sve znati.

Moze biti da tadashnja povreda nije lecena na pravi nacin i da je doslo do zadebljanja ligamenata i hematoma koji je verovatno postojao posle povrede.

Poste pregleda sve ce biti jadnije!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Stole mozda imas sto i moj sin zove se: Osgood–Schlatter disease ne znam na nasem.On je opeerisan prije 2 godine i jos mu je gore,operacija nije nista pomogla.
Pitaj lekara,po tvom objasnjenju radi se o tome.
Jako su veliki problemi i boli jako isto kao sto kazes.
Pokusaj da se raspiras kod lekara koji zna engeski kako se to kaze na nasem.
Puno pozdrava :P
STOLE M
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 28, 2010 9:48 am

Post od STOLE M »

ZAHVALJUJEM "ONTARIJU" :P NA INFORMACIJI BIO SAM KOD ORTOPEDA USTANOVIJO JE DA JESTE OSGOOD-SCHLATTER DISEASE .IMAM ZAKAZANU OPERACIJU ZA 26.JANUAR 2011.PA ME POMALO BRINE TO STO JE KOD VASEG SINA POSLE OPERACIJE JOS GORE.I SAM DOKTOR MI NE GARANTUJE DA CE BOL 100% NESTATI POSLE OPERACIJE ON ME UVERAVA DA SU SANSE GOTOVO NIKAKVE DA CE BITI GORE ON OCEKUJE DA CE BOL NESTATI POSLE OPERACIJE U VELIKOM PROCENTU .MOLIM SVE LJUDE KOJI IMAJU ISKUSTVA SA OVOM BOLESCU A POSEBNO SA OPERACIJOM I POSLEDICAMA DOBRIM I LOSIM DA MI PISU.POZARAV OD STOLE M..... :P
Odgovori