kvrga i bol ispod kolena
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
kvrga i bol ispod kolena
Jos u detinjstvu sam zadobio udarac ispod kolena .ORTOPED je to lecijo na razne nacine od gipsa,masti ,inekcija i na kraju mi je rekao da pijem andole.kvrga mi je ostala do dana danasnjeg bol se svremenom smanjila uvek meje bolelo na hladno posle fizicke aktivnosti.kad je koleno vruce ja ga i ne osetim kod obicnog hodanja ili trcanja.Problemi se pojavljuju kod punog cucnja ili hoda uz stepenicePONOVO SAM SE POCEO BAVITI SPORTOP PA MI JAKO SMETA.MOLIM VAAS DA MI NEKO PROBA OBJASNITI O CEMU SE ZAPRAVO RADI.MISLIM DA GA POKUSAM PONOVO DA LECIM PA NEZNAM STA JE I ODAKLE DA POCNEM PA VAS MOLIM ZA STRUCAN SAVJET ILI MOZDA DIJAGNOZU.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: kvrga i bol ispod kolena
Svasta Vi napisaste ali nista od toga niej dovojno da se bilo kakva dijagnoza uspostavi, posebno shto se ovde i ne bavimo uspostavljanjem dijagnoza.
Obratite se fizijatru, otidjite na pregled, sve potrebne analize pa cete sve znati.
Moze biti da tadashnja povreda nije lecena na pravi nacin i da je doslo do zadebljanja ligamenata i hematoma koji je verovatno postojao posle povrede.
Poste pregleda sve ce biti jadnije!
Obratite se fizijatru, otidjite na pregled, sve potrebne analize pa cete sve znati.
Moze biti da tadashnja povreda nije lecena na pravi nacin i da je doslo do zadebljanja ligamenata i hematoma koji je verovatno postojao posle povrede.
Poste pregleda sve ce biti jadnije!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Stole mozda imas sto i moj sin zove se: Osgood–Schlatter disease ne znam na nasem.On je opeerisan prije 2 godine i jos mu je gore,operacija nije nista pomogla.
Pitaj lekara,po tvom objasnjenju radi se o tome.
Jako su veliki problemi i boli jako isto kao sto kazes.
Pokusaj da se raspiras kod lekara koji zna engeski kako se to kaze na nasem.
Puno pozdrava
Pitaj lekara,po tvom objasnjenju radi se o tome.
Jako su veliki problemi i boli jako isto kao sto kazes.
Pokusaj da se raspiras kod lekara koji zna engeski kako se to kaze na nasem.
Puno pozdrava

ZAHVALJUJEM "ONTARIJU"
NA INFORMACIJI BIO SAM KOD ORTOPEDA USTANOVIJO JE DA JESTE OSGOOD-SCHLATTER DISEASE .IMAM ZAKAZANU OPERACIJU ZA 26.JANUAR 2011.PA ME POMALO BRINE TO STO JE KOD VASEG SINA POSLE OPERACIJE JOS GORE.I SAM DOKTOR MI NE GARANTUJE DA CE BOL 100% NESTATI POSLE OPERACIJE ON ME UVERAVA DA SU SANSE GOTOVO NIKAKVE DA CE BITI GORE ON OCEKUJE DA CE BOL NESTATI POSLE OPERACIJE U VELIKOM PROCENTU .MOLIM SVE LJUDE KOJI IMAJU ISKUSTVA SA OVOM BOLESCU A POSEBNO SA OPERACIJOM I POSLEDICAMA DOBRIM I LOSIM DA MI PISU.POZARAV OD STOLE M.....