freestyle mini strips-gde ih kupiti?

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Blagica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 28, 2006 2:28 pm

freestyle mini strips-gde ih kupiti?

Post od Blagica »

Da li neko iz Beograda zna gde se mogu kupiti strips za FreeStyle Mini aparat i koliko kostaju? Moj otac je dobio aparat iz Nemacke, ali mu sada fale tracice...
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Ja sam ranije predlagao ljudima ovde taj aparat ali izgleda da je problem doci do traka u Srbiji. Koliko sam vidio na njihovom sajtu, Abbott nema zastupnistvo u Srbiji, ali evo ti strana pa probaj da stupis u kontakt sa zastupnistvom u nekoj drugoj zemlji i pitaj. Ili jednostavno odes do apoteke i trazis da ti naruce, vjerujem da moze i tako.

Sve u svemu, odlican aparat.. ja sam prvo imao obicni freestyle a u zadnjih godinu i kusur imam dva minija, i ne mogu se pozaliti.

http://www.abbott.com/ai/locations/europe.html
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

Probaj u Dijabetoloskom savezu SCG, Karadjordjeva 36/II, 3283-485.
Blagica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 28, 2006 2:28 pm

Post od Blagica »

Hvala na odgovorima. Probala u Dijabetoloskom-kazu nemaju, tako da cu morati druge kanale da isceprkam.
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Mozda nije lose da porazmislite na duge staze i da zamenite taj aparat za neki za koji ovde uvek ima traka? Ili da kupite jos jedan (drugi model, naravno), ako nije velika stavka u kucnom budzetu? :wink:
jadna Jelena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 01, 2006 1:53 pm

Post od jadna Jelena »

Freestyle mini tracice ne mozete naci u nasoj zemlji jer ih distrib.Abbott-a ne uvoze. Ja ih nabavljam u CH.Cena je oko 5.500 dinara za 100 tracica.
Pozdrav!
Odgovori