POMOZITE MAVOJ BEBICI

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Dragan__85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 11, 2010 9:46 pm

POMOZITE MAVOJ BEBICI

Post od Dragan__85 »

Ja sam trudnica. U XXII +2 nedelji trudnoće sam, a još nikako nisam radila drugi EUZ i ehokardiografiju ploda. Zapravo, danas je bio jedini termin kada se zakazivao datum, adekvatno sa mojom poslednjom menstruacijom. Inače, nisam rekla, pregled bi trebalo da obavim u Betaniji. Pošto mi je zakazani datum 23.12., zanima me da li je to kasno? MOLILA BIH STRUČNA LICA ILI OSOBE SA ISTIM ISKUSTVOM DA MI ODGOVORE NA OVO PITANJE. HVALA.
Nego imam još jedno pitanje :roll: U poslednja dva dana imam :oops: :cry: :evil: grčeve i nadutost, potrebu za velikom nuždom,gasovima ili nečim sl.. Da li su grčevi ili sl. tegobe karakteristične za XXII+2 nedelju ili je u pitanju nešto ozbiljno? Hvala još jednom.
GS74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 04, 2010 3:06 pm

Re: POMOZITE MAVOJ BEBICI

Post od GS74 »

Na prvo pitanje mogu da odgovorim linkom:

http://www.analife4d.com/poliklinika/in ... &Itemid=54

Ne radi se o tome da zelim da preporucim doticnu kliniku, nego sam tamo nasla raspored pregleda, koji su i meni preporucivali. Fetalna ehokardiografija je, po tom rasporedu, predvidjena za 20-24 nedelju, medjutim, meni je bio zakazan za 26-u, i to je u redu.

Na drugo pitanje mislim da u potpunosti moze da odgovori samo lekar (da li je nesto ozbiljno u trudnoci, ja licno bih pitala samo svog ginekologa-mada meni, laiku, ne zvuci ozbiljno).

Svu srecu ti zelim :)
Odgovori